Kiemelt Hírek 2018. július 09.

Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe versenyt - fotók

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 09.
A legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második udvarhölgy Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki. A Békés megyei Vésztőn élő, 20 éves Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

A gyõztes Szarvas Andrea (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Szarvas Andrea közszolgálati ügyintézőnek tanul. A család hobbiként struccokat tart, a ház körüli teendőkből ő is kiveszi a részét. Mindennapjaiban fontos szerepet tölt be az egészséges életmód. Szenvedélye a zumba.

A gyõztes Szarvas Andrea (k) a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntõjén. Mögötte Józsa Eszter (j) elsõ- és Galambos Patrícia második udvarhölgy. (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatták a versenyzőket, majd ezt követte a kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában léptek színpadra a finalisták, utóbbi két öltözéket Bélavári Zita tervezte. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány esett ki.

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntõsei (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.
(MTI)

Keresés az oldalon