Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe versenyt - fotók

A legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-09 07:07

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második udvarhölgy Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki. A Békés megyei Vésztőn élő, 20 éves Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

A gyõztes Szarvas Andrea (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Szarvas Andrea közszolgálati ügyintézőnek tanul. A család hobbiként struccokat tart, a ház körüli teendőkből ő is kiveszi a részét. Mindennapjaiban fontos szerepet tölt be az egészséges életmód. Szenvedélye a zumba.

A gyõztes Szarvas Andrea (k) a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntõjén. Mögötte Józsa Eszter (j) elsõ- és Galambos Patrícia második udvarhölgy. (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatták a versenyzőket, majd ezt követte a kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában léptek színpadra a finalisták, utóbbi két öltözéket Bélavári Zita tervezte. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány esett ki.

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntõsei (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.
(MTI)

Mai nap hírei

Októberben jöhet a koronavírus elleni védőoltás

napidoktor.hu2 órája

Leleplezték Eszenyi Enikőt

eletforma.hu2 órája

Minden ellenzéki politikus Bíró László mögött! Nézzük, mit mondtak róla

tiszaujvaros.ezalenyeg.hu2 órája

Ezer rendőrtiszt adatait tették közzé hackerek

itbusiness.hu4 órája

Felszólította a kuratórium az SZFE távozni akaró vezetőséget: fejezzék be a “közjátékot”

168ora.hu6 órája

Sokadszorra is zátonyra futott egy finn hajó

napmintnap.com7 órája

Fantomházak valódi szavazói – választások egy szabolcsi faluban

szabadeuropa.hu19 órája

Thiago Alcantara megújíthatja a Liverpool közeppályáját

eurosport.hosszabbitas.hu19 órája