Kiemelt Hírek 2018. június 22.

Száguldó mentő vitte el a színészt - a rendező állt be helyette a Belvárosi Színházban

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 22.
Nem várt módon oldotta meg feladatát a direktor.

A Mojo című színmű premier előtti előadására készültek a színészek szerdán a Belvárosi Színházban, amikor a főszerepet alakító Schruff Milán hirtelen rosszul lett a színpadon. Mivel állapota miatt mentőt kellett hívni hozzá (ételmérgezése volt, mint utólag kiderült), este nem tudott színpadra állni.

Ekkor a színház vezetője, Orlai Tibor arról tájékoztatta a közönséget, hogy a lebetegedett színésze helyére maga a darab rendezője ugrik majd be – írta a Blikk.

Sajnálatos módon a darab egyik főszereplője, Schruff Milán kedden, a főpróbán rosszul lett, és a mentő vitte el. Ételmérgezést kapott, állapota stabil, de bizonytalan még, visszatér-e a premierre. Helyére a darab rendezője, Göttinger Pál ugrik be

– nyilatkozta Orlai.

Persze azért a helyzet nem volt ennyire könnyű, mivel a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház főrendezője, Göttinger Pál a váratlan helyzet miatt a szöveget sem tudta megtanulni. Így végig egy fülhallgató segítségével “súgtak” neki, de a nézők nagy megelégedésre így is tökéletesen oldotta meg a feladatát.

A csütörtök esti premierre azonban vissza is tért a gyengélkedő színész, bár mint elmondta, még mindig nem érezte jól magát.

Keresés az oldalon