Kiemelt Hírek 2017. szeptember 28.

Sosem volt gátlásos Ábel Anita, gyerekként se

Kiemelt Hírek 2017. szeptember 28.
A színésznő elárulta, hogy kapta meg egykor egy fiú szerepét.

Sztárszereplőkkel, köztük Radics Gigivel és Ábel Anitával jön az új szuperprodukció, az Álomutazó című mesemusical. Ábel Anita egy munkanélküli álomfelelőst játszik az új darabban. Szerepéről egy gyerekkori emléke jutott az eszébe.

A színésznő a 10-es éveinek elején járt, amikor egy szerepválogatáson találta magát. „Egy szovjet-magyar kooprodukciós filmbe kerestek fiú szereplőt és valamilyen adminisztrációs hiba miatt engem is behívtak” – meséli Anita. „Ott voltam én, meg még húsz fiú. A fiúk elég gátlásosak voltak, én meg nem arról voltam híres, hogy gátlásaim lettek volna.”

A vagány, mosolygós kiscsajnak egyáltalán nem tetszett, hogy a srácok ott ülnek faarccal, megszeppenve, ezért megpróbálta felvidítani őket, ami olyan jól sikerült, hogy végül nem kellett egy fiú sem, hanem Anitát választották be a szerepre. „Érdekes, hogy most, karácsony és újév között látható, az Álomutazó szuperprodukcióban is egy olyan szerepet bíztak rám, aki mindenből viccet csinál, mert jól tudja, hogy a félelem a nevetéssel győzhető le a legkönnyebben. Én ezt már 10 éves koromban is aktívan gyakoroltam” – emlékszik vissza nevetve a színésznő korai önmagára.

Ábel Anita lesz a produkcióban a vicces álmok felelőse. Ha reggel vigyorogva ébredsz, és alig várod, hogy elmeséld valakinek, milyen vicceset álmodtál, akkor Vigyor volt az, aki az álmodat készítette. Mindenből viccet csinál, mert jól tudja, hogy a félelem a nevetéssel győzhető le a legkönnyebben. Rémmel gyakran szállnak vitába szakmai kérdésekben. Mivel jelenleg ő is munkanélküli, mostanság főleg kutyáknak és hörcsögöknek készít álmokat, ők azonban nem értékelik olyan nagyra a humorát.

Álomutazó december 26-29. között a BOK csarnokban ( volt SYMA csarnok)

Keresés az oldalon