Kiemelt Hírek 2017. szeptember 27.

"Sokszor csak szeretném túlélni a napot" - új életéről mesélt Angelina Jolie

Kiemelt Hírek 2017. szeptember 27.
Az elmúlt éve nagyon nehéz volt a színésznőnek.

Angelina Jolie mára nem érzi magát olyan erősnek lelkileg, mint amilyen régen volt. Nem örül a szingliségének, azt mondja, semmi jó nincs benne. Brad Pitt pedig talán már Charlize Theron felé kacsintgat. A gyereknevelés mellett ő maga háttérbe szorult, nem talált annyi privát örömöt az életben.

„Legalább tizenkét Angelina létezik vagy létezett… Ahogy az évek teltek, mindig elvesztünk magunkból valamit. Elvesztettem magam körül fontos embereket, súlyos egészségügyi problémáim voltak, gyerekeket neveltem, sok minden változott… Most, hogy tinédzserek lesznek, jobban fogok koncentrálni magamra. Visszatérek a vidám énemhez. Ideje volna.” – mesélte Angelina a Nők Lapjának.

„Kívülről úgy tűnhet, mintha minden rendben lenne, de sokszor csak szeretném túlélni a napot.”

Mindezek ellenére próbál sokat nevetni, sok örömöt találni az életben. Nem szeretné azt sem, hogy a gyerekek lássák rajta a stresszt. Akármi jön, meg akarja találni az élet napos oldalát. A gyerekek kiegyensúlyozottnak is tűnnek, legutóbb a First They Killed My Father bemutatójára kísérték el a színésznőt.

Arra a kérdésre, hogy tíz év múlva mit fog csinálni, azt válaszolta, hogy fogalma sincs. Elsősorban egészséges szeretne maradni. Addigra kirepülnek a gyerekei is, őket próbálja majd összetartani. És reménykedik, hogy nem lesz még nagyi.

 

Címlapfotó: GettyImages – Dia Dipasupil

Keresés az oldalon