Kiemelt Hírek 2017. október 19.

Sárosdi Lilla elárulta híres zaklatója nevét

Startlap Kiemelt Hírek 2017. október 19.
A színésznő egy videóban mondta ki a "nagy rendező" nevét.

A Harvey Weinstein-botrány kirobbanása hatására sorra jelennek meg magyar színésznők vallomásai is az őket ért szexuális zaklatásokról.

Török-Illyés Orsolya és Földes Eszter beszámolója mellett Sárosdi Lilla esete keltette a legnagyobb visszhangot a szakmában és a médiában egyaránt. A színésznő pár napja ezt írta a Facebook-olalán:

„Következő pillanatban egy fehér BMW-ben ültem mellettem a nagy rendező a kedves barát a volánnál, a Margit hídnál -sosem feledem a képet – oldalra nézek, látom a Parlamentet, és előttem a nagy rendező térdel a kocsiülésen letolt sliccel pici löttyedt hímtagja limbál a szemem előtt. “Puszild meg“, hallom az instrukciót.”

Sárosdi Lillával rengetegen vállaltak szolidaritást, nők és férfiak egyaránt, de többen kritikával is illették, mondván: ha nem árulja el zaklatója nevét, azzal ártatlan rendezőkre is a gyanú árnya vetülhet.

A színésznő most egy videót tett közzé Facebookon, amiben elmondta: a rá nehezedő egyre nagyobb nyomás miatt, és mert úgy érzi, tartozik is azzal, hogy felvállalja zaklatója nevét, felfedi a „nagy rendező” kilétét.

Sárosdi Lilla kimondta, hogy zaklatója Marton László, a Vígszínház volt igazgatója, rendező és egyetemi tanár.

 

Forrás: Facebook

Fotó: MTI/Kollányi Péter

Keresés az oldalon