Rubint Réka: A halál torkából már többször is felálló édesapám tegnap elköszönt

Réka apukája tudta, hogy közeledik a végzete, ezért méltó búcsút vett lányától, és Schobert Norbihoz intézte utolsó kívánságát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-15 16:20

Fotó: YouTube/ LifeTv

Rubint Réka édesapja mára virradóra távozott az élők sorából. A fitnesz edző imádott apjára egy szívhez szóló bejegyzésben emlékezett, amelyben elmesélte a búcsú megrázó pillanatait. Réka édesapja évek óta komoly szívproblémákkal küzdött, nyáron egy operáción is átesett. Az idős férfit ugyanazon az osztályon kezelték, ahol annak idején Schobert Norbit is.

Hogy mennyire szerettem, azt csak mi ketten tudtuk … És azok, akik igazán ismernek minket! Minden álmomat kísérte és segítette … És én mindig ott voltam vele. A legnehezebb pillanatokban is. (…) Látogatási tilalom volt a kórházban, de édesapám kérte, hogy valamilyen módon jussunk be. Egy szabályt követő, agrármérnök ember volt világ életében, s tudtam, hogy ennek a kérésnek nyomós oka van. Engedéllyel bemehettünk. (…) Az életéért küzdő, halál torkából már többször is felálló édesapám tegnap elköszönt. Azt kérte, hogy vigyük ki a kórteremből, mert szeretne méltón búcsúzni. Ült a tolószékben, fogtuk egymás kezét… Úgy, mint mindig… Ő összegezte a számomra felfoghatatlant, és arra kérte Norbit: “ Mindig vigyázz rá, mert Ő az én legféltettebb kincsem!”

– írja Rubint Réka aki másnap reggel értesítettek a kórházból, hogy édesapja pénteken már nem ébredt fel álmából. 

Itt van az illata az orromban … Tegnap délután még megborotváltam, megmasszíroztam a régen oly erős, most törékeny kezeit … Öleltem, miközben a könnyeim az arcán végiggördültek. (…) Hálás vagyok a sorsnak, hogy ott lehettem vele és mellette … Hogy felkészülhettem az elképzelhetetlenre! A szívem egy része vele együtt halt, mert a mindenem volt. (…) Köszönöm, hogy olyan embernek neveltél, amilyen vagyok! Épp olyannak, mint amilyen te magad voltál! Nyugodj Békében.

Mai nap hírei

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu13 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu13 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu14 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu14 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu15 órája

Mától csak előzetes regisztrációval lehet belépni Ausztriába

szimpatika.hu17 órája

Autóvásárlási roham jöhet 2021-ben?

autopro.hu17 órája

Mihalik Enikő és Kajdi Csaba 'Cyla' kapcsolata

ifaktor.hu18 órája