Rosszul lett Palik László az Exatlon forgatásán

Az ájulás szélére került.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-28 10:21

Fotó: TV2

Kórházba akarták szállítani, végül a helyszínen infúzióra kötötték Palik Lászlót, aki az Exatlon forgatásán lett rosszul.

Laci falfehéren érkezett a forgatásra, közel állt az ájuláshoz, szinte azonnal eltűnt a sátrában. Sejthető volt, hogy van valami fennforgás, mert a sátrat egy percen belül körbetekerték pokróccal, hogy senki ne lásson be. Egyértelmű volt, hogy valami egészségi probléma adódott, főleg, amikor a csapatorvos és a mentők vitatkozni kezdtek. Utóbbiak ugyanis azonnal kórházba akarták vinni Lacit, aki viszont huszonöt perc múlva a versenyzők között dirigált

– mesélte a Blikknek egy informátora.

Annyit tudtak meg, hogy a műsorvezető kimerült, túlhajtotta magát, kiszáradt, a vérnyomása is 65-re esett, így közel volt az ájuláshoz. Mindehhez hozzájárulhatott a mindennapos forgatás és mellette a két éve végzett pihenőnap nélküli edzés, valamint az is, hogy családja hosszú idő után meglátogatta.

“Benne vagyok egy két éve tartó emberkísérletben. Senkinek nem ajánlom, mert nem feltétlenül okos, de két éve kitaláltam, hogy pihenőnap nélkül edzek” – nyilatkozta korábban Palik, aki a rengeteg munka mellett sem vett vissza az edzésekből.