Kiemelt Hírek 2017. október 31.

Örökbefogadott kislányáról beszélt Mucsi Zoltán

Startlap Kiemelt Hírek 2017. október 31.
Három fia mellé érkezett a leányka.

A közkedvelt színész magánéletéről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy párjával, Andreával boldogságban nevelik három fiúgyermeküket. Most egy picit többet mutatott családi életéből M. Kiss Csaba Boldogságkönyv című kötetében, sőt örökbefogadott kislányáról is beszélt.

Néhány éve kiderült, hogy egy hozzájuk közelálló kislánynak szüksége van az ő segítségükre. Ahogyan ő mesélt róla: „Ő a legkisebb, most tizenkét éves. Nem akartunk már több gyereket, csak hát… Ez családi probléma volt… Arra gondoltunk a kedvesemmel, ha ez a gyermek intézetbe kerül, attól kezdve mi hogyan mehetnénk fel a színpadra adott esetben morális kérdéseket feszegetni.”

“Egyébként is úgy éreztük, ha Veronika intézetbe kerül, azt mi nem éljük túl. Nagyon jó, hogy ő van nekünk. Én mindig fiút akartam, mert azt hittem, hogy a férfiembernek könnyebb az élete, mint a nőnek. Ma már tudom, ez egy akkora baromság, hogy fal adja a másikat. Szóval megérkezett közénk egy kislány, és olyan fénysugarat hozott az életünkbe, amilyet eddig még nem láttam” – mesélt először a kislányáról Mucsi Zoltán.

Forrás: Blikk / M. Kiss Csaba Boldogságkönyv c. könyve

Fotó: MTI / Kallos Bea

Keresés az oldalon