Orbán-Putyin fotót tépett szét az ukrán fellépő a Szigeten

Startlap - Startlap
Alina Pash a hétfői szigetes koncertjén széttépett egy fotót, amelyen Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin fog éppen kezet. A koncert előtt pedig azt skandáltatta a közönséggel, hogy „Shame on Russia!” Az ukrán-orosz válság hírei.

Széttépte a fotót az ukrán fellépő, amelyen Orbán és Putyin szerepelt

Alina Pash ukrán rapper hétfő délutáni koncertjének a fele tulajdonképpen kőkemény politikai kiállás volt Oroszországgal szemben – írja a hvg. A fellépő ugyanis széttépett egy Orbán-Putyin fotót fellépése közben. A fesztiválon egyébként több videóüzenetet is vetítettek, amelyeket ukránok készítettek. Részletek.

Robbantások Krímben és Donyeckben

Több robbantásról is számoltak be az oroszok által megszállt területekről. Az egyik a Krím-félszigeten, Dzankojban történt, egy lőszerraktár robbant fel. A másik pedig Donyeckben történt. Videó. 

Az oroszok lelőtték Ukrajna legjobb pilótáját

Anton Lisztopadot 2019-ben hivatalosan is az ukrán légierő legjobb pilótájává választották. Vélhetően bevetésen lőtték le a gépét. Kattints ide a részletekért. 

Egy ukrán katona Donyeckben (Fotó: AFP)

Nagy csapás érte a krími vasutat

Két legyet is üthettek egy csapással az ukránok a legutóbbi krími lőszerraktár felrobbanásával

Putyin: Az Egyesült Államok el akarja nyújtani a háborút

Mintha nem is Oroszország támadná Ukrajnát, úgy beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnök arról, hogy szerinte az Egyesült Államok megpróbálja „elhúzni” az ukrajnai konfliktust.

A zaporizzsjai helyzet atomkatasztrófához vezethet: milliárdok halhatnak bele a következményekbe

Az oroszok és az ukránok egymást vádolják az erőmű környékén kialakult tűzharcokért: Ukrajna újabb szankciókat kér Oroszországgal szemben. Részletek

Az ukrán főügyészség hazaárulónak minősítette Kupjanszk egykori polgármestereit

Ukrajna történelmében sajnos nem először üti fel a fejét az a probléma, hogy a tisztviselők körében több személyt is hazaárulással vádoltak meg. Hogy Kupjanszk volt polgármesterét mivel vádolják, az ebből a cikkből kiderül

 

Ez is érdekelhet

képcím

Oroszország megtorolhatja a Moszkva elsüllyesztését