Nagy falat Ramiéknak a Celeb vagyok, ments ki innen! Sebestyén Balázs szerint

A keddi adást főleg Luxus Babett bepanírozása miatt volt érdemes nézni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-29 07:56

A hétfőn indult Celeb vagyok, ments ki innen túlélő-reality a legtöbb kritikát a műsorvezetők, Kiss Ramóna és Puskás Peti miatt kapta. Természetesen mindenki elődjeikkel, Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival hasonlítja őket össze és a kommentek szerint messze nem olyan jók, inkább erőltetettnek tűnnek.

Balázs közösségi oldalának a falát is elárasztották a nézők véleményei. Ő így nyilatkozott a Borsnak az új műsorvezetők teljesítményéről:

„Nyilván mi nagyon mások vagyunk, és máshogy vezetünk műsort Janival. Azt hiszem, ez egy nagy falat nekik és kívánom, hogy a nézők adjanak egy kis időt nekik és szeressék őket.” „Szerintem jó a csapat, a celebek szórakoztatóak, Rami és Peti is mindent elkövet, hogy jó műsort csináljanak. Én biztos nézni fogom és drukkolok továbbra is.”

A keddi adásban a celebek kedvét kissé elvette az, hogy hajnalra elkezdett zuhogni az eső, így a szabadban levő ágyuk és minden holmijuk csurom víz lett.

Az első kincsvadászatot Cicciolina és Kabát Peti különösebb hiszti nélkül teljesítették, nem is volt nehéz a feladat, csótányokat, szöcskéket, békákat kellett számolgatniuk és hát, közben hozzájuk is kellett érni.

A hisztimentesség viszont már nem mondható el a bátorságpróbáról, ahová Luxus Babett már sírva ment Gabóval. Lehet, hogy sejtett valamit, mert neki volt rosszabb dolga: Gabónak egy karikát kellett egy hosszú pályán átvezeti, ha véletlenül hozzáért, kezdődött Babett panírozása. Azaz hol vízbe, hol földbe, hol pedig madártollba mártották. Ha a tekintetével ölni lehetett volna, Gabó már az első percben meghalt volna. Azért így is elhoztak 7 csillagot, azaz ennyi adag ételt kaptak aznapra.

Az adásból kiderült az is, hogy bár Puskás Peti is részt vett korábban a műsorban versenyzőként és élete legszebb élményeként emlegeti, valójában semmire sem emlékszik. Igaz rá sem emlékszik senki, hogy egyáltalán ott volt.

 

Forrás: Bors

Fotók: RTL Klub

Mai nap hírei

Annak köszönheted, hogy életben vagy, hogy még nem találkoztál ezzel a tízéves kisfiúval

unilife.hu10 órája

Melania Trump ruhájával üzent az egész világnak

joy.hu11 órája

Plasztikkártyát kap, akit már beoltottak, akár este 8 után is kimehet vele

life.hu11 órája

Sír és nevet a növényvédelem, februárra visszajön a tél

agraragazat.hu13 órája

Az erősen fertőző madárinfluenza-típus jelent meg Magyarországon

agroinform.hu13 órája

Az elnöki beiktatást nem Joe Biden vagy Kamala Harris, hanem Amanda Gorman nyerte

444.hu15 órája

Egy sebezhető Amerika képével vitte el a showt a 22 éves költő az elnöki beiktatáson

konyvesmagazin.hu17 órája

Egy nagyon hasznos funkciót hoz az Android 12

gsmring.hu18 órája