Mit vegyek fel idén a Szigetre?

Startlap - Startlap
Összeszedtük az idei trendeket.

Évről évre változnak a fesztivál trendek, de ami jó, hír – főleg a pénztárcánknak – hogy a divat leginkább a kiegészítőket érinti. A brit Cosmopolitan összegyűjtötte azokat a ruhadarabokat, amelyekben bármelyik hazai vagy külföldi fesztiválon stílusosak lehetünk és jól érezhetjük bennük magunkat -írja a Dívány.hu.

A farmershort valószínűleg soha nem megy ki a divatból, de idén le is cserélheted néhány napra egy kényelmesebb, sportosabb nadrágra. A másik örök klasszikus a tornacipő, ami helyett akár egy UGG szandált, vagy túraszandált is felvehetünk. Ugyan koszos lesz a lábunk, de legalább nem egy zárt cipőben aszalódik egész nap.

Fotó: thinkstockphotos.com

A kiegészítők tekintetében azt lehet mondani, idén a siltes sapkák hódítanak, valamint újra megjelennek az övtáskák. Utóbbi azért is praktikus, mert a fesztiválokon már karkötővel vagy mobiltelefonnal is fizethetsz, így a sminkkészletet, a tisztálkodási szereket és a pulóvert a sátorban, vagy más biztonságos helyen is tarthatod.

A héten kevés az esély a csapadékra, de jobb, ha viszel esőkabátot is. A többség teljesen jól megvan az olcsóbb darabokkal, de egy fastfashion üzletből szerzett darabbal feltuningolhatod kicsit a szettedet.

Ez is érdekelhet

képcím

Nem jelenhet meg Moldova György utolsó könyve

képcím

Egy jó hír, meg egy rossz hír: megvan az új NASA-marsjáró első...

képcím

Újabb képek jelentek meg Majkáék esküvőjéről: Tilla és...