Mentő vitte el a pályáról a Ninja Warrior egyik játékosát

A parkourosok arattak a legutóbbi adásban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-14 09:53

Az 5. selejtező nagymenői egyértelműen a miskolci parkour csapat tagjai voltak, első két helyen ők, Csorba Martin és Kánya Norbi végeztek. Viviék alig értek a pálya végére, Martin már a toronyban pacsizott Majkáékkal.

Győri parkouros kollégájuk, Margli Zsolt lett a harmadik, akit az orvosok eltiltottak a sportolástól, mert combnyakcisztája miatt már hatszor műtötték.

A Merkely testvérek, Balázs és Bence is teljesítették a pályát, ők a 44 évig testnevelést tanító édesapujuktól örökölték a sport szeretetét. A teljes pályát végigvivő 10 ninjajelölt között ott volt még Sáfrány Bence Safi, Paczolay Tamás, Tompa Gábor, Simon Gergely és a búvárcipőben versenyző Varga Sanyi is.

A legjobb 15-be kerüléshez legalább a kilátó első szakaszáig kellett eljutni, ez alapján továbbjutott Vincze Gergely Batman, Tóth Sándor László, Bakonyi Péter, Vasas Tamás és Liebl Dávid.

A lányok ismét nem remekeltek, pedig megpróbálkozott a ninjává válással Molnár Nikolett polefitness edző, akiről Majka elárulta, hogy az ő „otthoni feleségét” – bármit is jelentsen ez, is ő edzi, illetve Gelencsér Tímea, 2016-os Miss World Hungary-t is.

Sajnos egy komoly sérülés is történt, Szabó Peti olyan szerencsétlenül esett le a Nagy falról, hogy egy hajszálon múlt a nyílt bokatörés. Egyébként eredménye alapján jó eséllyel mehetett volna tovább, de így elesett (szó szerint) ettől a lehetőségtől.

 

Címlapfotó: TV2

Mai nap hírei

Ezt teszi Keleti Andrea és anyukája a fittségért

napidoktor.hu6 órája

Gyurcsány Ferenc elmondta melyik vakcinával oltatja be magát

propeller.hu7 órája

Gyanús halmok a határban – milyen kártevőt rejthetnek?

agroinform.hu7 órája

Híres párok meghökkentő házassági szerződései: nem semmi, miket írtak alá!

joy.hu9 órája

Az M. Richárd-enigma

demokrata.hu9 órája

„Arról nem is álmodtunk, hogy anya emberek millióin fog segíteni!” – Születésnapi portré Karikó Katalinról

wmn.hu10 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu10 órája

Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej

szimpatika.hu19 órája