Kiemelt Hírek 2018. június 20.

Újabb royal bébi született

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 20.
Harry és Vilmos unokatestvére a boldog anyuka.

Nagy az öröm a brit királyi családnál, ugyanis megszületett Erzsébet királynő hetedik dédunokája, Zara és Mike Tindall második gyermeke – számolt be az Elle a palota közleménye alapján.

A kislány nevét, akit már négyéves Mia nővére is nagyon várt, egyelőre nem tudni, de azt igen, hogy több mint 4 kilóval jött világra, méghozzá apás szüléssel. Az újszülött György herceg, Sarolta hercegnő, és Lajos herceg unokatestvére.

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén Zara Tindall és férje is részt vettek, akkor bizony már nagyon is látszott a gömbölyödő pocak:

Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage

A Blikk információi szerint a legújabb dédunoka a trónutódlási sorban eléggé lemarad Vilmosék legkisebb gyermeke mögött, hiszen az egyelőre névtelen kislány csupán a 19. a trónöröklési sorrendben, Lajos herceg ugyanakkor az ötödik.

Egyébként Zara Tindall is szerepel a hivatalos brit trónutódlási sorban, mégpedig a 17. helyen. Ám nem valószínű, hogy az ő vagy két gyermeke fejére kerülne a korona.

És hogy kicsoda Zara Tindall?

Ő a brit királyi család legmagasabb rangú polgári tagja, és nincs királyi titulusa, habár édesanyja Anna hercegnő, az uralkodó egyetlen lánygyermeke. A  a 39 éves Mike Tindall egykori angol rögbisztárral hét éve házasok.

 

 

Keresés az oldalon