Kiemelt Hírek 2018. november 15.

Megszólalt az érdi horrorbalesetet végignéző szemtanú

Morvai Linda Kiemelt Hírek 2018. november 15.
'Ilyet eddig csak filmekben láttam.'

Súlyos közlekedési baleset történt hétfőn a reggeli órákban Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úton, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi frontálisan ütközött, és amelynek során egy gyalogost elsodortak. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy BMW okozta a balesetet, mely a lakott területen több mint 120 km/órával haladt. A 83 éves áldozat éppen csak kilépett a patikából, amikor elcsapta a száguldó autó.

Az esetről egy közelben dolgozó szemtanú számolt be a Blikknek.

„Hiába telt el több nap is, még mindig a látottak hatása alatt vagyok. Sanyi bácsit mindenki ismerte és szerette Érden. Egyedül élt, de idős kora ellenére tökéletesen ellátta magát. Amikor kijött a patikából, éppen csak az egyik lábával léphetett le az útra, amikor jött a kocsi. Kegyeleti okokból nem szeretném taglalni, hogy Sanyi bácsi hogyan vesztette az életét, ilyet eddig csak filmekben láttam. Az autós – miután elütötte – még összeütközött egy furgonnal is. Annak sofőrjét mentőhelikopter vitte el, de állítólag a kórházban meghalt.”

A helyiek kifejezetten veszélyes útszakasznak tartják ezt a részt, ahol szinte naponta történnek balesetek.

 

Keresés az oldalon