Kiemelt Hírek 2018. július 27.

Megszólalt a nő, akinek bátyja holtan került elő, miután eltűnt a S.U.N. fesztiválról

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 27.
'Csak mi voltunk egymásnak, én pedig nem tudom, hogy mihez kell most kezdeni.'

A 28 éves Kaposi Alexa ajtaján szerda este kopogtatott a rendőrség a szörnyű hírrel: megtalálták a S.U.N. fesztiválról eltűnt testvére, a 32 éves Kaposi Sándor holttestét – írja a Blikk. A férfi szerda délután halálos vonatbaleset áldozata lett Heves megyében, Selyp és Apc-Zagyvaszántó állomások közöt.

Sándornak vasárnap veszett nyoma, és húga napokig reménykedett, hiszen időközben kiderült, hogy járőrök találkoztak a fiatal férfival Béren, ahonnan a jobbágyi vasútállomásra vitték őt.

Vasárnap jött a hír, hogy Sanyinak nyoma veszett, a fesztiválon elment zuhanyozni, de azóta nem látták. Később kiderült, hogy nem messze a buli helyszínétől kóborolt józanul: előbb szállást, később Budapestre tartó vonatot keresett. Azt hittem, hogy hozzám jön. Vártam és telefonálgattam, közben pedig felhívásokat tettem közzé. Közben megtudtam, hogy nagyon összeveszett a barátnőjével, elvileg ezért “menekült”. Még olvastam is, hogy halálra gázolt a vonat valakit Zagyvaszántónál. Összetörtem, amikor megtudtam: az a valaki az én eltűnt testvérem. Csak mi voltunk egymásnak! Én pedig nem tudom, hogy mihez kell most kezdeni, hogy egyáltalán mikor láthatom szegény testvéremet?

– fejtette ki Alexa, akinek teljesen egyedül kell megbírkóznia a tragédiával, ugyanis a testvérpár édesapja meghalt, édesanyjukkal pedig egyikük sem tartja a kapcsolatot.

A tragédia körülményeit egyelőre nem tisztázták, még nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. Alexa úgy véli, semmi jele nem volt annak, hogy testvére önkezével akarna véget vetni életének.

 

Keresés az oldalon