Megszólalt a nő, akinek bátyja holtan került elő, miután eltűnt a S.U.N. fesztiválról

'Csak mi voltunk egymásnak, én pedig nem tudom, hogy mihez kell most kezdeni.'

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-27 12:51

Fotó: Thinkstock

A 28 éves Kaposi Alexa ajtaján szerda este kopogtatott a rendőrség a szörnyű hírrel: megtalálták a S.U.N. fesztiválról eltűnt testvére, a 32 éves Kaposi Sándor holttestét – írja a Blikk. A férfi szerda délután halálos vonatbaleset áldozata lett Heves megyében, Selyp és Apc-Zagyvaszántó állomások közöt.

Sándornak vasárnap veszett nyoma, és húga napokig reménykedett, hiszen időközben kiderült, hogy járőrök találkoztak a fiatal férfival Béren, ahonnan a jobbágyi vasútállomásra vitték őt.

Vasárnap jött a hír, hogy Sanyinak nyoma veszett, a fesztiválon elment zuhanyozni, de azóta nem látták. Később kiderült, hogy nem messze a buli helyszínétől kóborolt józanul: előbb szállást, később Budapestre tartó vonatot keresett. Azt hittem, hogy hozzám jön. Vártam és telefonálgattam, közben pedig felhívásokat tettem közzé. Közben megtudtam, hogy nagyon összeveszett a barátnőjével, elvileg ezért “menekült”. Még olvastam is, hogy halálra gázolt a vonat valakit Zagyvaszántónál. Összetörtem, amikor megtudtam: az a valaki az én eltűnt testvérem. Csak mi voltunk egymásnak! Én pedig nem tudom, hogy mihez kell most kezdeni, hogy egyáltalán mikor láthatom szegény testvéremet?

– fejtette ki Alexa, akinek teljesen egyedül kell megbírkóznia a tragédiával, ugyanis a testvérpár édesapja meghalt, édesanyjukkal pedig egyikük sem tartja a kapcsolatot.

A tragédia körülményeit egyelőre nem tisztázták, még nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. Alexa úgy véli, semmi jele nem volt annak, hogy testvére önkezével akarna véget vetni életének.

 

Mai nap hírei

Hadházy ígéri: ki fogja perelni Szijjártó helikopterezésének részleteit

ezalenyeg.hu5 órája

Demcsák Zsuzsa és Krishan előtt baljós jövő áll: „Nem együtt fogunk megöregedni”

femcafe.hu6 órája

Kivonulhat Európából a Facebook és az Instagram

gsmring.hu7 órája

Hiúz páncélos a Bakonyban, Leopard tank a Gerecsében

demokrata.hu9 órája

Észak-Korea lelőtt és elégetett egy dél-koreait

168ora.hu10 órája

„Amikor a kezembe adták, elmondtam neki, hogy szeretem, és sajnálom, hogy nem ismerhettem meg” – Egy család kálváriája, ami talán megelőzhető lett volna

wmn.hu10 órája

2 méteres patkány került elő egy mexikói csatornából!

napmintnap.com12 órája

Hatgólos döntetlent játszott a Fradi

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája