Kiemelt Hírek 2018. április 13.

Megrázó videó: lángoló épület erkélyéről ugrottak le a menekülő kislányok

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 13.
A New Jersey-ben kitört tűz még Manhattanből is jól látszott, a gyerekek az utolsó pillanatban jutottak ki az épületből.

A New Jersey államban található Edgewater városában egy tánciskolának is otthon adó épületben tűz ütött ki hétfő este. Több fiatal lány az utolsó pillanatban, az erkélyen keresztül menekült a mindent elborító lángok elől, írja a nj.com.

A tűzoltók órákon keresztül küzdöttek, mire végre sikerült megfékezni a lángokat. Súlyos sérülés nem történt, nagyjából 15-en szenvedtek könnyebb sérüléseket.

Egy helyi italboltos, Tony Nehmi egy rendőr segítségével az épület tetejéről hozott le két lányt, akik a mérgező füsttel teli teremben rekedtek.

A boltos a közelében gomolygó füstre lett figyelmes, és az épülethez sietett. A lányok kétségbeesetten dörömböltek, mivel nem tudták kinyitni az ablakot. A két férfi egy létrával felmászott, betörte az üveget, és kihozta a gyerekeket.

“Sosem bocsátottam volna meg magamnak, ha bármi bajuk esik” – mondta Nehmi. “A lángok nagyon gyorsan terjedtek, csak pár másodpercünk volt arra, hogy megmentsük őket” – tette hozzá.

Az alábbi felvételen jól látszik, hogy milyen hatalmas volt a füst, még Manhattanből is lehetett látni a lángokat.


Címlapkép: YouTube

Keresés az oldalon