Meghúztak egy méregdrága luxusautót a fővárosban: váratlan, ami ezután történt

Mindenki a balhét várta, de egészen más lett a vége.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-29 19:21

Fotó: Pixabay

Egy bivalyerős Chevrolet Camaro tulajdonosa koccant az éppen arra haladó trolival a Podmaniczky utcában, de átkozódás helyett a sofőrök inkább megörültek egymásnak – írja a Blikk.hu.

Ilyen baleset is ritkán történik, de ehhez azért kellett az is, hogy a camarós felismerje a mozgássérültek őrangyalaként is gyakran emlegetett Brandt Viktort, aki a troli volánja mögött ült.

– Hallottam, hogy valami csattant nem messze tőlem, de nem gondoltam, hogy a buszom oldalának ment neki a Camaro. Egy 18 méter hosszú csuklóssal voltam, így nem éreztem, hogy a kasztnit éri az ütés – idézte fel Viktor a balesetet a napilapnak. Mint elmondta, csak később szembesült azzal, ez bizony az ő járművét érte.

Mivel  nem vette észre, hogy meghúzták, ezért tovább is hajtott, de a camarós – aki neve elhallgatását kérte a laptól – még utána is futott. Miután végre összetalálkoztak, akkor esett le a sportkocsi sofőrének, hogy nem mással, mint az Álomszállítóval áll szemben, aki rendszeresen kerekesszékes emberek kívánságait teljesíti.

Nem is kellett több neki, azonnal felajánlotta luxuskocsiját élményautózásra, hiszen  a cégénél is több mint 40 sérült alkalmazott dolgozik az épek mellett. 

– Gyakran szervezek hasonló élménynapokat a mozgássérülteknek, így örömmel éltem a lehetőséggel – árulta el Brandt Viktor, akinek munkásságát egyre több helyen ismerik el az országban, így támogatói közt tudhatja még Rudolf Péter színművészt is.

Mai nap hírei

Erősebbek a mellékhatások a második Pfizer-vakcina után

szimpatika.hu11 órája

Új luxusterepjáró születik a Dacia-Lada szövetségből

agroinform.hu12 órája

Messit akár 12 meccsre is eltilthatják a vasárnap történtek miatt 

eurosport.hosszabbitas.hu14 órája

Vihart kavart és rímes riposztokat ihletett Lackfi János rendőrös verse

konyvesmagazin.hu17 órája

5 csillagjegy, aki nehezen vészeli át a szakítást

joy.hu18 órája

Bőven ezer alatt az új fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu19 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu19 órája

Oroszország kimerült

agraragazat.hu19 órája