Kiemelt Hírek 2021. július 31.

Meghalt Simon Mari színésznő

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 31.
Számtalan filmben szerepelt, de szinkronhangként is népszerű volt. Heti bulvárösszefoglaló.

Elhunyt Simon Mari színésznő

Fotó: Szinkron Szakma / Facebook

Hosszú betegség után, 62 éves korában meghalt Simon Mari színésznő. Életéről és munkásságáról ez a cikk emlékszik meg. 

Rubint Réka: Két embernek van ilyen Magyarországon, Orbán Viktornak és nekünk

Külön alkalmazottja van a kommentek törlésére, és annyira utálják, hogy ügyével már a Nemzeti Nyomozóiroda foglalkozik. Norbi felesége a családja ellen irányuló mindent elsöprő gyűlöletről beszéltRészletek itt.

Kijött a lista a legértékesebb magyar celebekről: a dobogón két nő és Sebestyén Balázs

A legrégebbi amerikai üzleti magazin magyar kiadásának közkedvelt listái legfrissebb tagját a pénztermelőképesség, a tartalom, a profizmus és a közösségimédia-jelenlét alapján állították össze. Az idei fő változás a névsorban, hogy a látványosan sok állandó, főműsoridős arc mellett megjelentek az internetes self-made hírességek is a top 20-ban is. Bővebben.

Palik László iszonyú fiatal barátnője Cservenák Alexandra

A kapcsolat nem friss, Palik László házassága rég romokban hevert – állítja a Blikk. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fluor Tomi és Szabó Zsófi megszólalt: “Nekem tetszik a Zsófi”

Nagyon úgy néz ki, hogy Fluor Tominak valódiak az érzelmei. A viszonyról szóló több hónapnyi találgatásokat megelégelve az RTL Klub mindkét felet megkérdezte, mi van köztük igazábólRiport

Blikk: Szabó Zsófi volt férjének már rég új barátnője van

Mindeközben Szabó Zsófi alig mozdul ki otthonról, csak a kisfiának él. A pár közös ismerőse kitálalt a bulvárlapnak a válásrólRészletek itt.

Damu Roland milliós tartásdíjjal tartozik, és nem is kíváncsi saját lányára

Az ötéves Maját édesanyja alkoholbetegsége miatt nagynénje neveli. 8 hónapos volt, amikor utoljára látta apját. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Rubint Rella meghökkentő felvételt posztolt bölcsességfoga eltávolítása után

Kevés ember vállalná magát nyilvánosan ilyen embertelenül feldagadt fejjel, még a fogorvos is ledöbbent a látványtólVideó.

Puskás Ferenc dédunokája Magyarországra érkezett: a 23 éves Ane gyönyörű nő lett

A Budapesti Honvéd új stadionjának avatóján ő adta meg a kezdőrúgást, plusz megnézte a Puskás-musicalt. Fotók és további részletek itt.

Az RTL Klub megmutatta, hogyan bontották le a Barátok közt díszletét

A képsorok a mostani díszlet 2005-ös felállításával indulnak, majd a felvétel végére érve szinte semmi sem marad a képzeletbeli Mátyás király térből. Váratlanul szomorú a látvány. Videó.

Keresés az oldalon