Kiemelt Hírek 2018. április 21.

Meghalt az Austin Power filmek Kicsiénje

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 21.
Komoly alkoholproblémákkal kezelték korábban, ezúttal nem sikerült megmenteni az életét.

Életét vesztette Verne Troyer, akit elsősorban az Austin Powers filmek Kicsién (Mini Me) szerepéről ismerhetett meg a közönség, de az egyik Harry Potter filmben is felbukkant. Az egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott kisnövésű színész volt Hollywoodban. Mindössze 49 évet élt, halálhírét hivatalos Facebook oldalán közölték.

It is with great sadness and incredibly heavy hearts to write thatVerne passed away today.Verne was an extremely…

Közzétette: Verne J Troyer – 2018. április 21.

A bejegyzésben megemlékeznek arról, hogy Verne mennyire különleges és gondoskodó személy volt. Mindenkinek mosolyra szeretett volna bírni és bárki, aki szükséget szenvedett, számíthatott rá. A színész tavaly jelentette be, hogy súlyos alkoholista, családi gondjai miatt depresszióban szenvedett és ezért inni kezdett. Ugyanakkor szándékában állt elvonókúrára menni, de ebből végül nem lett semmi.

Április elején Troyer kezelhetetlenül részegre itta magát, dühkitörései voltak, és öngyilkossággal fenyegetőzött – számolt be az esetről a Zoom.hu. A színészt akkor kórházba szállították.

A család nem árulta el, mi okozta Troyer halálát, csak annyit írtak: “A depresszió és az öngyilkosság nagyon súlyos dolgok. Sosem tudhatod, milyen csatán megy keresztül belül a másik. Legyetek kedvesek egymással. És legyetek tisztában azzal, hogy sosem késő segítő kezet nyújtani annak, aki szenved.”

Forrás: Index/Facebook

Keresés az oldalon