Még elolvasni is kellemetlen, ahogy Rózsa György Tóth Andi bugyivonalát firtatja

Katalin hercegné akkorát villantott, mint még soha. Hajdú Péter különös indokkal magyarázza, miért szúrt ki a Tankcsapdával. Weisz Fanni vőlegénye szívhez szóló szerelmi vallomással ünnepelt. Csúnya fricskát kapott Meghan Markle a Madame Tussaud múzeumtól? Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-13 13:14

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Rózsa György olyan kommentet írt Tóth Andi fürdőruhás képéhez, hogy azóta is azt kívánjuk, bárcsak soha ne olvastuk volna el

Rózsa Györgyről mindig tudtuk, hogy szereti a nőket, eddig azonban csak a maga csokornyakkendős udvariasságával adta ennek tanújelét. Tóth Andi legfrissebb instás képe alatt viszont valami olyasmit írt, amire nehéz szavakat találni. Szerencsére az énekesnőnek sikerült. Ha érdekel Rózsa Gyuri kommentje, akkor ezt a cikket olvasd el.

Katalin hercegné akkorát villantott, mint még soha

Kétszeresen is emlékezetes volt az a jótékonysági vitorlásverseny, amelyen a napokban tette tiszteletét Vilmos herceg és családja: egyrészt Sarolta hercegnő nagy nyelvnyújtása miatt, másrészt pedig édesanyja öltözéke okán. Katalin ugyanis olyan sokat mutatott magából a nagy nyilvánosság előtt, amennyit még korábban soha.

“Nem emlékszem, hogy ehhez hasonló eset történt-e a Tankcsapda harminc éve alatt” – Hajdú Péter különös indokkal magyarázza, miért szúrt ki a Tankcsapdával

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Végre negyedjére (!) összejött! Szevasz Öcsém klipforgatás, első jelenet forog! @petykosz @horizontrecords #szevaszocsem #rockmafiadebrecen #videoclipshooting

Tankcsapda (@tankcsapda) által megosztott bejegyzés,

A Hajdú Péter nevéhez fűződő Miskolci Sörfesztivál legfőbb fellépője lett volna a Tankcsapda, a zenekar azonban mégsem lesz jelen a rendezvényen. Ez teljesen váratlanul derült ki, egy igen meglepő indoklás kíséretében a szervezők, illetve Hajdú részéről.

Weisz Fanni férje szívhez szóló szerelmes vallomással ünnepelte házassági évfordulójukat

Gyönyörű sorokkal emlékezett meg egy évvel ezelőtti, augusztus 11-i esküvőjéről Hajmásy Péter. Itt elolvashatod, mit üzent modell feleségének a kosárlabdázó.

Epres Panni gyakorlatilag szinte semmit nem mutat meg a magánéletéből, most mégis posztolt egy szuperaranyos fotót

Barka, vagyis Epres Panni és Benedek Tibor lánya 10 éves lett, ezen alkalomból pedig a híresen zárkózott modell mama szíve is megnyílt az Instagramon, és egy nagyon megható képet posztolt az ő “második csodájukról”. Ennek apropóján az alábbi cikkben a mostani fénykép mellett összegyűjtöttek néhány fotót, amelyeket Epres közzétett családjáról, vagyis két gyermekéről, olimpikon férjéről és a színművész nagypapáról, Benedek Miklósról.

Csúnya fricskát kapott Meghan Markle a Madame Tussaud múzeumtól?

Meghan Markle és Harry herceg tavaly májusi esküvője után az amerikai színésznő viaszmása is bekerült a híres londoni Madame Tussaud múzeumba. De a hercegné népszerűsége korántsem töretlen, a hírek szerint új családjával is viszályos a kapcsolata, de például azzal is komoly ellenszenvet váltott ki a britekből, ahogy a palota alkalmazottaival bánik. És érdekes módon nemrégiben a Madame Tussaud egy elég radikális változatást eszközölt Markle szobrával. A hivatalos magyarázatban természetesen nem ejtenek arról szót, hogy a hercegné milyen megosztó figura lett, de nehéz nem így értelmezni a döntésüket. Mi történt Meghan Markle viaszbabájával?Innen kiderül.

Kárpáti Rebeka és focista vőlegénye tényleg felbontották az eljegyzésüket

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Új natúr szeretemkép. #theeverydaygirl

ʀᴇʙᴇᴋᴀʀᴘᴀᴛɪ · 𝕝𝕚𝕗𝕖𝕤𝕥𝕪𝕝𝕖𝕓𝕝𝕠𝕘𝕘𝕖𝕣 (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

Hivatalosan is megerősítették, hogy igaz a hír: Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel jegyességének szakítás lett a vége. Minderről a színésznő ebben a cikkben  szűkszavúan nyilatkozik, de az is kiderül, mivel tölti a napjait azóta, valamint arról is olvashatsz, milyen viharok előzték meg az eljegyzés felbontását.

Demcsák Zsuzsának még jó sokáig csúszhat az esküvője

Demcsák indiából szerzett férje nem is valódi férj, legalábbis annyiban, hogy hivatalos esküvőre nem került még sor. Hogy mégis milyen szertartás keretében fogadott egymásnak örök hűséget a pár Indiában, azt homály fedi. Eddig arról volt szó, hogy a műsorvezető mihamarabb szeretné szabályosan is megpecsételni a kamerák előtt csupa nagybetűvel perzselő szerelmét, ehhez képest most kiderült: tolódni fog a nagy esemény, nem is kicsit.