Kiemelt Hírek 2018. április 17.

Már a testi épségét félti az a lány, aki leírta, hogy Magyarországon nincs jövőképe egy 22 évesnek

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 17.
Ügyvédet kellett fogadnia az óvónőnek készülő lánynak.

A választások után Mészáros Luca megírta, mennyire kilátástalannak tartja a jövőjét idehaza – posztját az internet szinte azonnal felkapta. Azóta, bár rengetegen melléálltak, egyre több fenyegetést is kapott.

Most a  Zoom.hu-nak elárulta, hogy az egy hét alatt érkező ellenséges megnyilvánulások miatt már végképp el akarja hagyni az országot.

Azt mondja, nem az a baja, hogy sokan nem értenek vele egyet, hanem az, ahogyan ezt vele éreztetik.

Az elmúlt egy hétben kaptam több fenyegetést. Hétfőn pedig egy kézzel írt levelet hagytak nekem címezve az iskolám melletti kávézóban, amelyben pocskondiáznak. Emellett egy Facebook-csoportban szervezkednek, hogy a Facebook-oldalamat lepontozzák. Egy távolabbi ismerős pedig elindított rólam egy újabb álhírt. Ez egy undorító történet, kezd a helyzet elfajulni, így már ügyvédet is fogadnom kellett. Gyakorlatilag kezdem a testi épségemet is félteni.

– nyilatkozta a lapnak.

Luca elmondta azt is, hogy a posztjában említett kávéfőző csak egy metafora volt, ennek ellenére legalább háromszázan kínáltak fel neki gépet. Végül az egyiket elfogadta, mert azt egy kávéfőző-gyártó cég munkatársa ajánlotta.

 

Címlap: HírTV

Keresés az oldalon