Majka elutasította Dopemant

A Facebookon tette közzé nyilvános üzenetét.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-12-27 15:34

Dopeman a Facebookra feltöltött videójában kérte fel egy jótékonysági szám létrehozására Emilliót, Ganxtsa Zolee-t és Majkát.

A rapper egy hete lett a FENO (Fejlesztő Gondozó Központ) szószólója, nagykövete – ide jár testvére is, Fruzsina. Első cselekedeteként egy olyan dalt szeretett volna létrehozni, melyben közreműködnek egykori zenésztársai is.

Ezzel kapcsolatban osztott meg egy videót, felkérve őket hogy álljanak össze.

A kérésre Majka válaszolt a leghamarabb, alább az elutasítása, és a magyarázat, hogy miért tette. Mindehhez tudni kell, hogy évekkel ezelőtt nem a legszebb módon váltak el útjaik Dopemannal.

“Hello Laci!
Köszönöm a megkeresést. Talán a legjobb módját választottad annak ,hogy bármiféle választ is kapj te gyere ki belőle a legjobban.
Annyi mindent tudnèk írni miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék,hogy köszönöm nem!!
Èn vagyok biztos emlékszel az a: tehetségtelen , büdös, túlsztàrolt,stb stb es az isten tudja általad mèg hànyfèle jelzővel ellátott srác ,aki most nem akar a te művészetedbe belerondìtani a jelenlètèvel. Tudnék egy hosszú listát írni arról,hogy kiket és hogyan támogatok rendszeresen , de èn ezt soha nem teszem meg hiszen a jótékonykodás szerintem nem erről szól…Most is csak azért említem,hogy az internet büszke népe,ne tudjon belém rúgni, megdobálni, és ítélkezni amiért a válaszom nemleges. Bár ha jobban belegondolok ez nem hiszem ,hogy akadály lenne.
Kívánom, hogy ez a nemes cél nélkülem is sikeres legyen, és segíteni tudj mindenkinek az alapítványon keresztül. Apukádnak mihamarabb gyógyulást , a családnak pedig boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag újévet kívánok.”

Kép: TV2