Kiemelt Hírek 2018. augusztus 05.

Majka apja halálának köszönhet mindent

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 05.
Ma 39 éves az ózdi rapper.

„Azzal kezdődik, hogy apa meghalt. A halála után két héttel költöztem volna ki Kanadába. Azért maradtam itthon, hogy a hagyatéki tárgyalásán itt legyek, és utána jött a Való világ. Gyakorlatilag azzal, hogy meghalt, elrendezte az egész sorsomat. Hülyén hangzik, de hálás vagyok neki. Nem azért, mert meghalt persze, sokkal jobban örülnék neki, ha a sikereinket együtt élhettük volna meg. Nehéz kezelni, mert ha ő él, akkor valószínűleg most Kanadában vagyok, és egy kínai gyárban dolgozok. Persze ott is lehet, hogy meglátott volna 50 Cent és azt mondja hogy ‘b@zmeg, de jó vagy, gyere velünk’, de ennek viszonylag kicsi az esélye.”

-mondta a ma 39 éves ózdi rapper korábban a Velvetnek.

Majoros Péter a Való Világ című valóságshow első szériájában tűnt fel, majd rapperként, műsorvezetőként, és színészként folytatta pályafutását. Bár a realityben csak második lett, mégis neki adott legtöbbet a műsor, ő az, aki “mindent vitt”.

A valóságshow-ban találkozott Dopemannel, akivel aztán közös lemezt is készített. Bemutatkozó albuma 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg, fél éven belül aranylemez lett. Ezután Tysonnal és Curtis-szel dolgozott.

A tévék is hamar felfedezték maguknak, először a Cool TV-n volt műsorvezető, a Danubius Rádióban is hallhattuk a hangját, utána a Viasat 3-hoz került, 2010-től pedig a TV2-nél dolgozik, ahol először az Ezek megőrültek! című műsort vezette Rákóczi Ferivel, 2011-ben és 2016-ban A nagy duettett Liptai Claudiával. 2013-tól a Sztárban sztár egyik zsűritagja. 2014-ben és 2015-ben a Rising Start vezette Ördög Nórával, 2016-ban pedig a Star Academyt. 2017-től az 50 Milliós Játszma és a Ninja Warrior házigazdája.

2005-ben Majka megkapta első filmes szerepét, a Szőke kóla című film egyik főszereplőjét alakította.

Felesége Dundika, azaz Majoros Hajnalka, két gyermekük született: Marián és Olivér.

 

Keresés az oldalon