Kiemelt Hírek 2018. április 13.

Majdnem gyereke lett Lakatos Márknak, pedig még sosem volt nővel dolga

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 13.
Hónapokig őrlődött a lehetőségen.

Komolyan elgondolkodott a gyermekvállaláson a másságát nyíltan vállaló Lakatos Márk – írja a Blikk.

– Sokáig elképzelhetetlennek tűnt számomra a gyermeknevelés gondolata. „A gyerek nem való parkettás lakásba” kijelentéssel próbáltam elütni a kérdés élét, majd néhány éve már elgondolkodtam azon, milyen lenne, ha egyszer gyerekem lenne – mondta a lapnak az ország stylistja.

A gondolat akkor merült fel Márkban, amikor egy hölgy ismerőse azzal a kéréssel kereste fel, legyen a gyermeke biológiai apja.

– Mondanom sem kell, kis híján elájultam az ötlettől – idézte fel emlékeit Lakatos, aki hónapokig őrlődött a lehetőségen. Végül nemet mondott a kérésre.

Az elutasításnak több oka is volt elmondása szerint. Az egyik, hogy még soha nem volt nővel, és kétségei támadtak, hogy képes lenne-e szexuális kapcsolatot létesíteni a hölggyel. Másrészt amikor felkeresték, épp olyan életszakaszban volt, hogy nem csak a gyerekvállalás, de még a párkapcsolat lehetősége sem foglalkoztatta, így semmiképp nem akart felelőtlenül belevágni az apaságba.

Lakatos Márk ma már másképp gondolkodik a gyermekvállalásról.

– Egyre felelősségteljesebbnek érzem magam, és sokszor elgondolkodom azon, hogy milyen lenne, ha vállalnék egy gyereket. Azt sem tudom még pontosan, hogy egy nővel vagy férfival vágnék-e bele a szülői feladatokba, de nagyon izgalmas és érdekes élethelyzet lehet – mondja a stylist, aki nem zárja ki az örökbe fogadás lehetőségét sem.

 

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

Keresés az oldalon