Kiemelt Hírek 2017. október 19.

Ma este Patrick Swayze gondoskodik a romantikáról

Startlap Kiemelt Hírek 2017. október 19.
Felejthetetlenek lesznek Demi Demi Moore-al.

Ghost / Paramount Channel – 10.19. csütörtök 21:00

1990-ben az egyik, ha nem a legnagyobb filmsiker volt a mozikban a Ghost című film, amely a Dirty Dancing-el csúcsra jutott Patrick Swayze-it már a csillagokig emelte. Nagyszerű érzékkel kiválasztva Demi Moore lett a partnere, aki addig szinte ismeretlen volt a moziba járók előtt. Kettejük között szinte szikrázott a levegő, remekül hozták a reménytelen szerelmespárt a filmvásznon.

Bár a történet talán a legismertebb a romantikus filmek műfajában, azért a ma esti sugárzás előtt elevenítsük fel egy kicsit a sztorit.

Sam és Molly évek óta együtt vannak és igazán boldogok. Épp új lakásba költöznek és a házasságot tervezik,mikor egy tragikus véletlen folytán Sam meghal.

Ám a férfi még a Földön marad és próbál Mollynak segíteni. Lassan kiderül, hogy a véletlen nem is véletlen, Willy Lopez barátja, Carl Bruner bérelte fel, s gyilkoltatta meg.

Carlnak zűrös ügyei voltak a bankban és a fekete tranzakciók lebonyolításához mindenképpen szüksége lett volna Sam új kódjára. Sam egy spiritiszta, Oda segítségével próbálja Mollyt értesíteni a veszélyről. Mollynak azonban nagyon nehéz elfogadni és megérteni ezt az egészet.

Ghost / Paramount Channel – 10.19. csütörtök 21:00

Forrás: TV24

Képek: Europress / AFP /Archives du 7eme Art / Photo12

Keresés az oldalon