Kiemelt Hírek 2017. december 31.

Luxus Vivien szerint a jó szilveszteri buli legalább 10 millióba kerül

Startlap Kiemelt Hírek 2017. december 31.
Bár most Nyíregyházán búcsúztatja az óévet.

A Maldív-szigeteken nyaralt, úgy volt, hogy a szilveszter Dubajban éri, de ez utóbbi helyett csak Nyíregyházán bulizik az év utolsó napján a Feleségek Luxuskivitelben sztárja.

Bár hozzá van szokva, hogy az új év mindig a legextrább helyeken éri, idén egy szervezési probléma miatt szűk családi körben búcsúztatja majd az óévet Nyíregyházán.

“Ugyan idén itthon maradunk, Nyíregyházán ünneplünk a szűk baráti körrel, de hagyományosan utazni szoktam ilyenkor. Voltam már barátokkal síelni, de a legjobb bulik Miamiban és Dubajban voltak” – mesélte a Blikknek Vivien.

Amerikában sztárfellépőkkel teli partin volt, amit egy ötcsillagos hotelben tartottak, és bizony 10 millió alatt nem is úszták meg.

De mint elmondta, a legnagyobb élmény Dubajhoz kötötte: ” Nem olcsó ott szilveszterezni, egyes hotelekben és éttermekben 8-9 fogásos gourmet vacsorát kínálnak, innen mennek át a fiatalok partihelyekre, ahol mindig sztár-DJ vagy -fellépő gondoskodik a hangulatról. A Cavalli Clubban – ha nincs szilveszter vagy karácsony – akkor is 5 millió forintból jön ki az asztalfoglalás, amiben kétfős vacsora és néhány ital van benne. A koktélok 30 ezer forintba kerülnek – mondta el a Blikknek Vivien.

Nyitókép: 24.hu

Keresés az oldalon