Kiemelt Hírek 2018. július 19.

Lerúgta a visszapillantó tükröt egy nő Budapesten, majd továbbsétált, videó is készült

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 19.
A nő ellen nyomozást indított a budapesti rendőrség.

Lehet, rossz napja volt, vagy összeveszett az autó tulajdonosával, mindenesetre egy nő súlyos kárt tett egy kocsiban – írja a vezess.hu.

A nő július 15-én nem sokkal 22 óra előtt odasétált az autóhoz a Baross utcában, és elkezdte rugdosni a visszapillantó tükrét. Két jól irányzott rúgást követően még a táskájával is adott egyet a tükörnek, majd, mintha semmi nem történt volna, elsétált a helyszínről.

A térfigyelő kamera azonban mindent rögzített, így pontos személyleírás készült róla. A VIII. kerületi rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

A nő 20-25 éves, 160 centiméter magas, hosszú fekete haja van. A bűncselekmény elkövetésekor fehér farmernadrágot és pólót viselt, kezében fekete táska volt.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Keresés az oldalon