Lekötözték, megerőszakolták, és Miskolc-Tapolcán kidobták az útra a csomagtartóból

A két férfi 12 év börtönt kaphat.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-31 11:19

Fotó: Thinkstock

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 43 éves és egy 37 éves férfi letartóztatását kezdeményezte, miután a két férfi alkalmi nő ismerősüket ragasztószalaggal összekötözve és elnémítva egy autó csomagtartójában szállították, szexuális erőszakot követtek el ellene, majd kidobták az autóból – írja az ugyeszseg.hu.

A folyamatban lévő nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsítottak július második felében éjfél körül ismerkedtek meg a nővel egy miskolci aluljárójában üzemelő dohányboltnál, majd szórakozni hívták. A nő elfogadta a meghívást, és elment a két férfi lakhelyére, ahol közösen italoztak, majd aludni tértek.

Kora reggel a nő összeveszett az egyikükkel, aki azzal vádolta, hogy 40 000 Ft-ot ellopott tőle. A nő tiltakozott, és kérte a telefonját, valamint 8 000 Ft készpénzét, amelyet a férfiak előzőleg elvettek tőle. A két férfi ekkor halálosan megfenyegette a nőt, majd ragasztószalaggal összekötözték a kezeit és a lábait, valamint száját és szemeit is beragasztották. Ezután berakták egy gépkocsi rakterébe, és Miskolc-Tapolcára vitték, ahol egy bekötőútnál kidobták az autóból, és közben szexuális tartalmú cselekményt is elkövettek a sérelmére.

A magára hagyott nő egy öngyújtóval elégette a lábán lévő ragasztószalagot, majd 20 perc gyaloglást követően egy közelben lakó nőtől kért segítséget.

A két férfi 12 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető rablás, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése és más védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt.

Mai nap hírei

Márki-Zay Péter nem hagyta szó nélkül a luxusminiszter újabb luxusutazgatását

csongrad.ezalenyeg.hu7 órája

Már hivatalos: újabb babával bővül a királyi család!

joy.hu8 órája

Kisvárdai Fecskeház - ingyen lakás puszira

szabadeuropa.hu10 órája

Jégesővel és felhőszakadással érkezik a vihar

agroinform.hu11 órája

Emelt fővel távozó Sevilla, Martinezt éltető Bayern - reakciók a budapesti Szuperkupa után

eurosport.hosszabbitas.hu12 órája

3 csillagjegy, akire hamarosan rátalál az igazi - Ne menj el a szerelem mellett

femcafe.hu12 órája

Jégesőre figyelmeztet az OMSZ

168ora.hu15 órája

Az alma tárolása

agraragazat.hu16 órája