Kubatovot küldték Szegedre, hogy koordinálja a Botka elleni kampányt

A Fideszes potentát bevetése azt mutatja, hogy kiemelten fontos számukra a város megszerzése.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-19 09:01

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, az országgyûlési választásokon gyõztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltje (j) és Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, országos pártigazgató a résztvevõkkel beszélget a Fidesz-KDNP frakciójának fotózása után az Országház fõlépcsõjén az Országgyûlés alakuló ülése elõtt 2018. május 8-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Fidesz nagyágyút küldött a szegedi harctérre. Kubatov Gábor pártigazgató-alelnöknek személyesen kellett kézbe vennie a  helyi pártszervezet ügyeit, miután a szegediek a korábbi ígéreteik ellenére képtelenek voltak előrukkolni egy ősszel Botka László ellen eséllyel bevethető polgármesterjelölttel – írja a 24.hu.

Senkinek nem hiányzik a verés

Azonban a jelöltkaszting nem megy túl jól, hiszen a mai napig nincs meg az önkormányzati választásokon Botka ellen induló jobboldali polgármesteraspiráns neve. Ez valahol érthető, hiszen Botka a legnagyobb politikai ellenszélben is képes volt eddig megtartani a székét, sőt, rendre fölényesen veri meg a vele szemben elinduló jobboldali jelölteket, így könnyű belátni, hogy senki nem kapkod a lebőgés lehetősége után.

Sokan játszanak

Egyelőre arra jutottak, hogy majd a májusi EP választások után nyilvánosságra hozzák a jelöltjük nevét. Hogy ki lesz az, még kérdéses. Nem csak a nehéznek ígérkező küzdelem, hanem a régió sokszereplős jobboldali játéktere miatt is, ahol Lázár Jánostól kezdve Kubatov Gáboron át, a jobboldali jelölteket rendre felkaroló Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspökig bezárólag elég sokaknak lehet ötlete arról, hogy ki is lenne a legmegfelelőbb ember Botka leváltására.

Mai nap hírei

Megváltozik a hagyományos újságírás? - Így működik a mesterséges intelligencia a médiában

startlap.hu8 órája

Vitray Tamás elárulta, miért mentek tönkre a házasságai

femcafe.hu11 órája

Sokat netezel, keveset telefonálsz? – Kiemelkedő ajánlat a Vodafone-nál

gsmring.hu15 órája

Szemző Áron nem hagyta szó nélkül Kásler aljas megszólalását

budavidek.ezalenyeg.hu15 órája

Jön az európai minimálbér, de egy magyar munkás nem keres majd ugyanannyit, mint egy német

szeretlekmagyarorszag.hu15 órája

Elhunyt Szalai Attila

librarius.hu16 órája

Ismét nagyot esik a benzin ára

agroinform.hu18 órája

Bejutott a járvány egy távoli kis szigetországba is

napmintnap.com19 órája