Közönsége előtt hatódott könnyekig magától Demjén Rózsi

Startlap - Startlap
Több tízezren vettek részt az énekes évbúcsúztató koncertjén.

Több mint tízezren távoztak meghatottan az immár hagyományosnak mondható előszilveszteri Demjén-koncertről. „Remélem, jövőre ismét találkozhatunk!” – kiáltotta Demjén Ferenc a kétórás óévbúcsúztató koncert legvégén, amikor is a Budapest Sportaréna több mint 10 ezres közönségében sokaknak elfátyolosodott a szeme, mert a finálé különösen meghatóra sikerült. A Kossuth-díjas énekes-dalszerző ugyanis a ’83-ban Kovács Katinak írt ‘Így legyen’ – című balladával zárta a slágerparádét, de már az első versszak közben el-elcsuklott a hangja – írja a Blikk.

A könnyeit törölgette

„Félig elköltöttem az életem, és az élet lassan elkölt engem, de ha mindig marad kit szeretnem, megnyugszik egy csúf világ bennem, lassan elcsitul a félelem, így legyen” – énekelte, miközben könnyeit törölgette. Ezzel nem volt egyedül.

A nap kérdését D. Nagy Lajossal közösen tették fel

Jobb volt, mint a tavalyi! – summázták többen is a közönségben, és ehhez a vendégül hívott D. Nagy Lajos is hozzájárult. A Még lázad a szív című új Demjén-lemez dalaival spékelt slágerparádé közepén felcsendült három, közismert Bikini-szám, és stílusosan a Részegen ki visz majd haza című kocsmarockot adták elő duettben, de a  pultosoknak a tempós örökzöldek után is rá kellett kapcsolniuk a söntéseknél. Megint sajtból volt a Hold, és elment a vándor, a Szerelemvonat pedig a küzdőtéren is beindult – tudósít a Blikk. 

Ez is érdekelhet

képcím

Kóbor János özvegye teljesen visszavonult

képcím

Nádai Anikó nem posztol a kisfiáról, ezért követői azt...

képcím

Az Izraeli sajtóból derült ki, hogy Magyarországon is volt egy...