Kiemelt Hírek 2018. augusztus 07.

Kizuhant a 17. emeletről egy kétéves kislány, majd felállt és elszaladt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 07.
A nagymamáját keresve esett ki az ablakukon.

Gyakorlatilag csoda történt azzal a kétéves kínai kislánnyal, aki lezuhant a 17. emeleti lakásukból és ezt különösebb sérülések nélkül megúszta.

A Yueyue nevű kislányra nagymamája vigyázott Changzhou városban. Amíg aludt, a nagyi elugrott bevásárolni. Közben unokája felébredt, keresni kezdte, ekkor mászott fel egy asztalra, hogy kinézzen az ablakon. Ahogy annak nekitámaszkodott, kinyílt, a gyerek pedig kizuhant.

Miután földet ért, felállt és a bejárati ajtóhoz szaladt sírva, továbbra is nagymamáját keresve. A beszámolók szerint úgy élhette túl a balesetet, hogy az ablakuk alatti fa ágai lassították az esést, illetve az előző napi eső miatt felázott talaj elég puha volt.

A nagymama már csak azt látta, mikor hazatért, hogy a szomszédok vigasztalják a kislányt.

Természetesen azonnal kórházba vitték, de az orvosok is megdöbbentek rajta, hogy szinte semmi nyoma a zuhanásnak. „Nem úgy nézett ki, mint aki a 17. emeletről zuhant ki. Azt vártuk, hogy súlyos sérülései lesznek, de életjelei stabilak voltak” – mondta a gyereket vizsgáló orvos a helyi sajtónak.

Összesen pár repedt bordát láttak a röntgenen és a hasi ultrahang alapján megállapították, hogy a máján kisebb zúzódások keletkeztek. De mivel teljesen jól volt, haza is engedték a vizsgálatok után.

 

 

Forrás: Odditycentral

Keresés az oldalon