Kiemelt Hírek 2017. október 18.

Kisebb sokkot kaptak a Konyhafőnök VIP celebjei az óriási halaktól

Startlap Kiemelt Hírek 2017. október 18.
Egy újabb versenyző is csatlakozott a csapathoz, egy pedig kiesett.

Egy újabb versenyző csatlakozott a csapathoz, Valkó Eszter személyében, aki majdnem ki is esett rögtön a versenyből. A műsor végén végül nem tőle búcsúztunk el. De lássuk, mik történtek előbb a műsorban.

A hétfői adásban Dobó Ági szerzett előnyt. A segítsége az volt, hogy választhatott a zsűritagok közül, ki segít neki a főzéskor. Ági Rozinát választotta konyhai kisegítőnek.

De ez még nem volt minden. Jött még egy meglepetés: Bikahere. Ági kicserélhette valamelyik versenytársa választott húsát bikaherére. Az egykori szépségkirálynő Szabó Sipos Barnabást választotta. Elmondása szerint nem a Barnától fél a legjobban, hanem Márktól. Őt tartja kemény ellenfélnek, de úgy érezte, Márk záros határidőn belül visszaadná neki és megnehezítené a dolgát. Ezért döntött végül Barnabás mellett.

Az első főzés Lakatos Márknak sikerült a legjobban, pedig majdnem kifogott rajta az üvegtészta.

A második főzéskor óriási, majd 10 kilós lepényhalak  – halibut, nevezzük nevén – vártak a versenyzőkre, amiket önállóan kellett feldolgozniuk. Tényleg óriási volt, mutatjuk fotókon:

Valkó Eszter rögtön az első versenynapján sokkot kapott.

Persze a feladat elkezdése előtt a Séf még adott nekik pár jó tanácsot az alapanyaggal kapcsolatban. Ha esetleg ön is halibut filézne, fogadja meg a Sárközi Ákos tanácsát:

Mivel Márk jött ki győztesen az előző feladatból, az előnye az volt, hogy Sárközi Ákos segített neki kifilézni a halat. Illetve Márk megnehezíthette egyik versenytársa dolgát. Ő Nébald Olivért választotta, akinek minden egyes főzési fázisát be kell mutatnia neki. A hátráltatásból inkább csapatmunka lett, mint kekeckedés.

A műsor végén Valkó Eszter és Szabó Sipos Barnabás maradt a zsűri előtt, végül Eszter mehetett fel a galériára. Szabó Sipos Barnabás pedig kiesett a versenyből.

 

Fotók: RTL 

Keresés az oldalon