Kiemelt Hírek 2018. július 28.

Kisbuszban találták meg a rejtélyes körülmények között meghalt Bács-Kiskun megyei házaspár holttestét

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 28.
A rendőrség szerint nem történt gyilkosság, a falubeliek viszont ennek ellentmondó híreket hallottak.

A Bács-Kiskun megyei Homokmégy-Hillyén holtan találtak egy német házaspárt, akik 18 évvel ezelőtt költöztek a faluba – tudta meg a kalohirek.hu. A lap értesüléseit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának is megerősítette, de csak annyit közöltek: a haláleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják és idegenkezűségre utaló jel eddig nem merült fel.

A lap a helyiektől úgy értesült, hogy az elhunyt asszonyra egy műanyag zacskóval a fején találtak rá, a férfit pedig a fején egy lőtt sebbel fedezték fel az udvaron álló, használaton kívüli kisbuszban. Azt is tudni vélik, hogy a helyszíni szemle során az egyik fiókban 43 millió forint készpénzre bukkantak, amit a banki bizonylat szerint nem sokkal a halál feltételezett időpontja előtt vettek ki a számlájukról.

A zárkózottan élő házaspár vélhetően június 13. és 21. között hunyt el. A lap szerint a 70-es éveiben lévő férfi Németországban buszsofőrként dolgozott, 10-15 évvel fiatalabb felesége pedig idegenvezető volt, és nyugdíjas éveikre költöztek a kis faluba.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Keresés az oldalon