Kim Basinger a legszebb űrlény lesz ma este

Visszatér a nyolcvanas évek egyik legjobb családi komédiája.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-21 08:00

Fotó: Europress / AFP / Archives du 7eme Art / Photo12

Te mit tennél, ha édesapád oldalán a semmiből feltűnne egy gyönyörű, szőke hajú bombázó? A 14 éves Jessie egyáltalán nem örül neki. Az apja erről nem vesz tudomást, hisz elvakítja a szerelem. A Marslakó a mostohám (My Stepmom is an Alien) egy 1988-as komédia, ami nem ígér többet annál, mint amit egy ilyen filmtől elvárhatunk. Könnyed szórakozás a nyári hőségben.

Egyben múltidézés is, ugyanis Jessie, a vöröshajú tinit alakító Alyson Hannigan volt később az Amerikai Pite (American Pie) „zenetáboros” Michelle-je. A Marslakó… Hannigan első szerepe volt, akkoriban még nem tudhattuk, hogy később megkapja az Így jártam anyátokkal című szitkom sorozat (How I Met Your Mother) egyik jelentős szerepét, illetve szerepet kap a Buffy a vámpírok rémében (Buffy the Vampire Slayer), ahol epizódonként 250 ezer dollárt keresett.

A Marslakó a mostohám főszereplője Steve Mills (Dan Aykroyd), aki egyedül neveli tinilányát. Munkája révén fedezi fel, hogy a földi léten kívül is van élet, de azt ő sem sejti, hogy szoros kapcsolata lesz egy földönkívülivel. Váratlanul toppan az életébe a gyönyörű Celeste, akit Kim Basinger alakít. Celeste-t azért küldik a Földre, mert bolygóján okoz egy kisebb bonyodalmat Mills felfedezése, de szerencsére nem ártó szándékkal érkezik.

Amikor kiderül, hogy a nő szó szerint földön túli szépség, Steve szeretne minél többet megtudni a bolygóról, ahonnan jött, és arról, hogy milyen ott az élet. Celeste-t is érdekli néhány földi dolog, életében nem halott még például a csókolózásról. Kettőjük kapcsolata számos komikus helyzetet teremt, főleg, hogy a férfi lánya, Jessie nem nézi jó szemmel a dolgot, és igyekszik megnehezíteni a szerelmesek mindennapjait.

A két főszereplő azóta már túl van a hatodik X-en is, de mindketten aktívan színészkednek. Dan Aykroyd legutóbb Adam Sandler oldalán tűnt fel a Pixel című moziban.

Marslakó a mostohám – amerikai vígjáték, 1988., hossz: 99 perc

Műsoron:

AMC – 06.21. csütörtök, 14:45 / 06.23. szombat, 16:05

Mai nap hírei

Eltűnik és szétrobban a föld Szibériában

mezohir.hu4 órája

Baloldali rémálom: Szijjártó Péter és Mészáros Lőrinc együtt ünnepelt

demokrata.hu6 órája

Orrspray-vel a koronavírus ellen?

napidoktor.hu6 órája

Vujity Tvrtko: Eljött a búcsú ideje

femcafe.hu7 órája

Tokár Tomi átélte minden szülő rémálmát: 3 hónapos kisfia kórházba került

joy.hu10 órája

Nagy dicsőség a Microsoft Edge böngészőnek

itbusiness.hu11 órája

Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatásáról

168ora.hu12 órája

Repülés a semmibe – ez fogja megmenteni a légitársaságokat?

napmintnap.com14 órája