Kiegészítette parlamenti esküjét, kiakadtak a fideszesek

Váratlan húzással állt elő a frissen beiktatott politikus. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-12-02 17:47

Fotó: MTI/Kovács Attila

A DK új képviselője kiegészítette parlamenti esküjét

Kiegészítette a parlamenti esküjét Sebián-Petrovszki László, a DK új országgyűlési képviselője. A Fidesz padsoraiból erőteljes morajlás fogadta a DK-s politikus szavait – hogy mit is tett hozzá, az ebben a cikkben elérhető videóból tudható meg.

Sokkoló videót tettek közzé: Vácon elgázolták a zebrán a szabályosan közlekedő nyugdíjast

A váci Dr. Csányi László körút és a Széchenyi utca kereszteződésénél nem adott elsőbbséget a zebrán áthaladó gyalogos részére egy kisbusz még november 25-én. A gázolás következtében a 71 éves nő 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A balesetről videó is készült, melyet itt lehet megtekinteni

Ilyen még nem volt: a TV2 kötvényt bocsáthat ki

A TV2 Média Csoport is részt vesz a jegybank vállalati kötvény programjában, olyannyira, hogy már meg is kapta a hitelminősítői besorolást. A médiacég kötvénykibocsátásának óriási összegén errefelé lehet elcsodálkozni.

Lebuktatta ügyfelét a Fidesz-barát portál: véletlenül rögzítettek egy száguldást

Elég nagy bakiba futott bele egy kaposvári szolgáltatások reklámozásával foglalkozó weboldal, amikor olyan videót raktak fel, melyben egy autókereskedés autóit mutatták be. A grandiózus hibát itt lehet megcsodálni – erre még a helyi rendőrök is kíváncsiak voltak.

Leváltották az orvosi kamara elnökét – kiderült, hol fog dolgozni

A volt vezető nem hagyja el az orvosi pályát, 63 évesen még úgy érzi elég jó a fizikuma ahhoz, hogy tovább folytassa, amit évtizedek óta nagy örömmel tesz. Ide kattintva biztosan sokan csodálkozni fognak, hogy a kamara volt elnöke milyen doktorként is folytatja majd munkáját.

Kósa Lajos bocsánatot kért 

Fotó: MTI/Kovács Attila

Még szombaton hagyta el egy olyan ominózus mondat a Fidesz politikusának száját a Fidelitas kongresszusán, amelynek aztán óriási negatív visszhangja lett a magyar közéletben. Kósa ellen felháborodva kelt ki a két legnagyobb magyarországi zsidó szervezet is. A botrányos szavakról és a politikus utólagos bocsánatkéréséről itt tudhatsz meg mindent.

Dugódíj Budapesten: kiderült kiket érintene a korlátozás

Erdélyi Péter, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének ügyvezető elnöke nyilatkozott az ügyben. Számot is mondott természetesen, ahogyan arról is beszélt, szerinte miként is lenne érdemes bevezetni a dugódíjat – minderről errefelé olvashatsz.

Karácsony Gergely elmondta, hogy mi az a három legfontosabb fővárosi projekt, amelyre nincs pénz

A szerződések és beruházások átvilágítása még zajlik a fővárosi önkormányzatnál, de már maga a polgármester beszélt ebben a cikkben arról, hogy mi az a három jelentős beruházás, amire már most 50 milliárd forint hiányzik.

Vége a feketemunkának, a kormány keményen leszámol vele

2020-tól a jelenleginél is jóval nagyobb bírságot kell majd fizetni azoknak a vállalkozásoknak, amelyek bejelentés nélkül foglalkoztatnak bárkit is. Az eljárások során a cégméretek alapján állapítanák meg a bírságok összeghatárát. A tervezett büntetések formáit ezen cikk tárgyalja részletesebben.

Százszámra zárnak be a kis élelmiszerboltok

Fotó: iStock

Rendkívül elszomorító, hogy 2019 első félévében milyen sok bolt zárt be Magyarországon. A tényleges számot – melyet a Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára ma közölt – ebben az írásban tekintheted meg.

Mai nap hírei

Nem semmi, amit a britek csinálnak a koronavírus ellen

liner.hu9 órája

Kivonták a forgalomból a legismertebb gombaölőt

mezohir.hu11 órája

Dobó Kata titokban ment férjhez, kevesen tudtak a házasságról

femcafe.hu12 órája

Csodás hírek a királyi család háza táján: most jelentette be Katalin hercegné

life.hu14 órája

Tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

demokrata.hu14 órája

Tévhitek, amiket a filmek hitettek el velünk

hamuesgyemant.hu14 órája

Annyian utasították vissza a kínai vakcinát a lakhelyén, hogy Sváby András hiába volt hátrébb a listán, máris sorra került, és ő igent mondott

propeller.hu18 órája

Évi 10 millió eurós fizetéssel csábítaná Gulácsi Pétert az Inter Olaszországba

igenyesferfi.hu19 órája