Kiemelt Hírek 2018. július 19.

Kiderült, hogy Tápai Szabina kislányt vagy kisfiút vár

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 19.
A kispapa, Kucsera Gábor vegyes érzelmekkel fogadta a hírt.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina második gyermeke novemberben érkezik, a legújabb ultrahang vizsgálaton pedig az is kiderült, hogy a pici lány lesz. A májusi, első ultrahangos képeket korábban a rajongókkal is megosztotta a boldog kismama.

Tessék, lássék..:) 🙂 🙂 Természetesen, elsőként láthatjátok Tápai Szabina és Kucsera Gábor Trimeszter babáját, ELSŐ UH…

Közzétette: Trimeszter – 2018. május 17., csütörtök

Szabina lelkesen várja a lányos anyaságot, férje azonban fiút remélt, mivel kisfiával, Benivel tökéletes az összhang, és már előre félti lányát az olyan férfiaktól, amilyen ő maga is volt.

Mindenkitől azt hallottam, hogy a lányok általában szerelmesek az apjukba, rajonganak értük. Érdekes módon, Benivel épp ilyen lett a viszonyunk, odavagyunk egymásért. Így amikor kiderült, hogy érkezik a második babánk, azt gondoltam, mennyire jó lenne még egy ilyen fiú. Másként alakult, de nem is baj. Világéletemben azzal cukkoltak a haverjaim, hogy vissza fogom kapni azt a sok disznóságot, amit elkövettem, ha egyszer lányom születik. Nos, tartok is ettől, ezért már most kijelentem, egyetlen fiú sem mehet a lányom közelébe!

– nyilatkozta Story magazinnak Kucsera. A kézisnek egyébként az első szülése során fellépett komplikációk miatt császárral kell majd világra hoznia gyermekét.

Keresés az oldalon