Kicsi koccanásnak nagy balhé lett a vége Szombathelyen

Minden egy visszapillantó letörésével kezdődött.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-04 17:24

Fotó: Youtube

Mindenfajta szándék nélkül, figyelmetlenségből koccant neki egy magyar, és egy skót állampolgár autójukkal annak az álló kocsinak, amelynek elsodorták visszapillantótükrét.

Hiába álltak meg alig 25 méteren belül, és voltak mindenben készségesek, azonnal hatan vették őket körbe őket, és bántalmazni kezdték a képzőművész-informatikust és skót orvos barátját – számolt be róla a 444.hu, amely a videót is közzétette az esetről.

 

A portál a 28 éves, Szombathelyről származó, külföldön élő magyar férfi, B. elmondása, és az esetről rögzített videó alapján azt írja:  a járművet J. vezette, ő koccant neki annak az autónak, melynek végül a visszapillantó kerete letörött.

 Miután ezt követően az út mentén félreálltak tisztázni a helyzetet, a felbukkanó társaság tagjai kifejezetten agresszíven viselkedtek velük: megrángatták, megütötték őket, rasszista megjegyzésekkel illeték mindkettőjüket, migránsnak szólítva.

J.-nek valamivel sötétebb a bőre az átlagosabb európainál, lévén édesanyja skót, apja pedig iráni – ráadásul nem beszél magyarul. Így a helybeliek B.-t kérték számon, meglehetősen durván. Fojtogatták, szájba vágták, miután kiderült, hogy a barátjánál nincs ott a jogosítványa.

A történtekről B. felvételt készített, amelyből kiderült, hogy végig kulturáltan próbált érvelni, és ő is kérte, hogy hívjanak rendőrt a helyszínre. Ezt végül a másik társaság megtette. A rendőrök tíz perc alatt kiértek, addigra a férfi, aki kezet emelt B.-re, eltűnt.

Mai nap hírei

Rendkívüli módon felgyorsult a covid mortalitása, meg is indult a kormányzati felelősségáthárítás

vastagbor.atlatszo.hu4 órája

Egyhangúlag hagyták jóvá Varga Judit szigorító javaslatát

demokrata.hu7 órája

Lázmérés: Mi történik, ha valaki lázzal fennakad egy hőkapun?

uzletesutazas.hu7 órája

Ráktenyésztés a rizsföldeken – Kína csodafegyvere az éhínség ellen

agroinform.hu9 órája

Müller Cecília beismerő vallomása: gyalázatos a fideszes válságkezelés

ezalenyeg.hu12 órája

Rajtaütés a hamis raklapszállítmányon

transpack.hu12 órája

Nyakunkon a tél

168ora.hu12 órája

Az ok, amiért soha nem szabadna éhgyomorra kávét innod

joy.hu14 órája