Kiemelt Hírek 2017. december 08.

Katinka árverésre bocsátotta Zitát, de nem volt rá vevő

Startlap Kiemelt Hírek 2017. december 08.
A rejtett páros nagy meglepetést okozott.

Csillák rejtett párosként teljesítették a feladataikat, így visszatérhettek a játékba. Ezzel alaposan meglepték versenytársaikat.

A párosok egyre rutinosabbak – és gátlástalanabbak – a fuvar- és szálláskeresésben. Berki bedumálta magát egy nőhöz. Kezdte azzal, hogy „Háj, itt fogok nálatok aludni, csak szólok!” Szegény először próbált tiltakozni, hogy kicsi a háza, de Krisztián kijelentette, hogy ő is kicsi, de ha „muszáj”, akkor majd összebújva alszanak.

Egy árustól olyan tárgyakat kellett összegyűjteniük, amikről úgy gondolták, hogy hasznosak lehetnek a helyiek számára. Ezeknek végül az amulettjátékban lett szerepük, ahol aukcióra bocsátották a tárgyakat és az kapta a díjat, aki a legtöbb pénzt gyűjtötte be. Zsoltiék, Csutiék és Katinkáék játszhattak. Csilláék nagyon kis alaptárgyakat gyűjtöttek be, ezekkel nem is mentek sokra, ellenben Csuti fémtárgyai arattak. Katinka igazán elemében volt, vérbeli kofaként még Zitát is megpróbálta eladni, de sajnos nem akadt rá vevő. Így Edináék szerezték meg az amulettet.

 

Fotók: TV2

Keresés az oldalon