Katalin hercegné gyönyörű volt a királynő bálján

Bikinis fotójával őrjíti a népet Varga Izabella, nagy titok derült ki Bodrogi Gyuláról, Hódi Pamela átalakult, Lakatos Márk szinte meztelen. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-06-04 13:49

MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Katalin hercegné most is lenyűgöző volt

II. Erzsébet királynő hétfőn este pompás bált tartott a Buckingham-palotában az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump és felesége, Melania Trump tiszteletére. Az eseményen részt vett Vilmos herceg és Katalin hercegné is, utóbbi olyan szép volt, hogy teljesen ellopta a show-t a vendégektől. Ebben a cikkben megnézheted, hogyan festett Vilmos felesége.

Bikinis fotójával őrjíti a népet Varga Izabella

A Barátok közt Balogh Nórája nekivetkőzött. Pöttyös bikiniben indította a nyarat Varga Izabella. A 46 éves színésznő sem az a látványosan idősödő típus, simán letagadhatna korából egy évtizedet. A szemrevaló fotót az alábbi cikkben nézheted meg.

Nagy titok derült ki Bodrogi Gyuláról

A BRFK állambiztonsági szervének egyik titkos jelentésében szerepel a színész neve. Most kiderült, mit tett, hogy felfigyelt rá a belső elhárítás. Részletek az alábbi cikkben.

MTI/Szigetváry Zsolt

Hódi Pamela nagyot változott

Hódi Pamela remek formában van, most úgy döntött, változtat külsején. Az erdeményt pedig közösségi oldalán mutatta meg követőinek. Az alábbi cikkben ti is megnézhetitek Berki Krisztián exét.

Tóth Gabi és Farkasházi Réka is megmutatta pocakját

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy Tóth Gabi várandós, szerelmével, Krausz Gáborral első gyermeküket várják. Az énekesnő most mutatott is egy fotót a pocakjáról, ide kattints. Farkasházi Réka is ugyanezt tette, de ő csupán nosztalgiázott a közösségi oldalán. Réka fotóját itt találod.

Tönkretette Luxusfeleség Bogi cégét a török gazdasági válság

Csősz Boglárka a valutaválság miatt egy vállalkozásától már megvált, most a másiknak is tarthatatlan lett a helyzete. Az alábbi cikkből kiderül, kell-e tartania Boginak az elszegényedéstől.

Fotó: iStock

Lakatos Márk szinte meztelen

A stylist következő, kedd este megjelenő blogposztjában arra hívja fel a figyelmet, hogy nem csak a nők, a férfiak is nyomás alatt vannak a tökéletes testű modellek miatt, ám ezzel senkinek nem kéne foglalkoznia. Lakatos a 24.hu-nak elmondta, miért készítette a majdnem-meztelen fotót. Ebből a cikkből te is megtudhatod.

Mai nap hírei

Farkasházi Réka nagykövet lett

napidoktor.hu15 órája

Jogellenes az idősek kizárása a vásárlásból

168ora.hu17 órája

Kiderült mennyibe kerül egy iPhone 12 legyártása az Apple-nek

gsmring.hu17 órája

Ma is hatezer felett az új fertőzöttek száma

demokrata.hu18 órája

Bejött a becslésünk: történelmi mélyponton a búzaterület

mezohir.hu19 órája

Újra lesz itthon is visszaváltási rendszer

transpack.hu19 órája

Megeszi-e az egér a poloskát?

agraragazat.hu19 órája

Egy régi ismerős: Oroszlán Szonja

szimpatika.hu19 órája