Kábítószert találtak egy medgyesbodzási férfinél, aki lelőtte a szomszéd kutyáját

Startlap - Startlap
Miután lelőtte az állatot, a rendőrök házkutatást tartottak, ekkor került elő többek között több zacskó cannabis.

Engedély nélkül tartott lőfegyverrel ölte meg szomszédja kutyáját egy férfi a Békés megyei Medgyesbodzáson szombaton; a nyomozás során kábítószer is előkerült – olvasható a police.hu-n.

Az állat bement a férfi bekerítetlen udvarára, ekkor lőtte le. A rendőrséget a kutya gazdája értesítette, miután vérnyomokat talált a férfi háza előtt. A rendőrök az udvar hátsó részében találták meg a kölyökkutya tetemét.

A 46 éves férfi nem tagadta, hogy ő lőtte le az állatot, de azt állította, hogy légpuskát használt. A kutya sérüléséből azonban arra következtettek a rendőrök, hogy a férfi lőfegyvert tarthat otthon.

A házkutatás során a nyomozók engedély nélkül tartott puskákat és lőszereket, továbbá egy udvari melléképületben dobozokban és zacskókban szárított cannabist is találtak. A kert hátsó részében egy fákkal sűrűn benőtt területről 29 tő kender került elő. A nyomozók a töveket és a szárított növényeket is lefoglalták, hatóanyag-tartalmukat szakértők vizsgálják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, kábítószer birtoklása és állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Ez is érdekelhet

képcím

Náci időket idéző plakátot ragasztottak több könyvesboltra

képcím

Szijjártó felesége komoly összeget keresett vadonatúj cégével

képcím

Emlékszel Prokopp Dórára vagy Vízy Andrásra? A Szerencsekerék...