Jövő héten megérkezik a kánikula

A hétvégi programot érdemes vízpart mellé tervezni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-15 08:51

Fotó: Thinkstock

Eddig elég változékony nyarunk volt és az igazi hőséget nem tapasztalhattuk meg, jövő hétre viszont kijut belőle. A Kiderül.hu időjárásjelentése szerint minden nap 30 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet, hétvégére pedig már elérheti a 34 fokot is. A napsütés viszont nem lesz zavartalan, gomolyfelhőkre, néhol záporokra számíthatunk egész héten.

Hétfő

Napos idő várható kevés felhővel, majd délutántól lesz délnyugat felől egyre több a felhő, és főként estétől lehet délnyugaton, nyugaton zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Kedd

Délen több lesz a gomolyfelhő, északabbra kevesebb. Délelőtt nyugaton és délen valószínű zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Szerda

A sok napsütés mellett főként északkeleten, keleten lehet több a felhő, és elsősorban ott valószínű zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 32 fok között alakul, északkeleten lehet a kevésbé meleg.

Csütörtök

Északkeleten változóan felhős, másutt gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. A keleti, északkeleti határ mentén alakulhat ki zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 32 fok között alakul, északkeleten lehet a kevésbé meleg.

Péntek

Gomolyfelhős idő várható sok napsütéssel. Napközben nem valószínű csapadék, este nyugaton lehet egy-egy zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Szombat

Napos idő várható gomolyfelhőkkel. A Dunántúlon lehet helyi zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

 

Mai nap hírei

A frissen szerződtetett Suárez két góllal mutatkozott be az Atléticóban

eurosport.hosszabbitas.hu8 órája

Aktuális teendők a dióval, a szőlővel és a buxussal

agroinform.hu10 órája

Teljesíthetetlen kibocsátási célokat szab az EU az autógyártóknak

autopro.hu11 órája

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

ezalenyeg.hu13 órája

Az öt leggonoszabb csillagjegy - őket utálják a legtöbben

femcafe.hu13 órája

Új módszer az unokázós csalásoknál

szabadeuropa.hu16 órája

Kórházba került Tokár Tomi kisfia

napidoktor.hu17 órája

Kocsis Máté bemondta a Kossuth Rádióban, hogy a baloldal képtelen az összefogásra

168ora.hu19 órája