Kiemelt Hírek 2018. július 24.

Jennifer Lopez: Sok időbe telt, mire valami szépet is el tudtam mondani magamról

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 24.
Július 24-én ünnepli születésnapját a popdíva.

Ha valaki rákeres Jennifer Lopez nevére az interneten, akkor 10-ből legalább 9 találat a Puerto Ricó-i származású énekesnő testéről fog szólni, nem véletlenül. Az alábbi edzőtermes szelfit péládul tegnap osztotta meg a díva:

#SundayFunday kind of… 😉 gotta get it in… now let the fun begin!! #birthdayweekbegins @niyamasol

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Úgy érdemes nézni a képet, hogy jól az eszünkbe véssük: a kétgyermekes J.Lo július 24-én ünnepli a 49. születésnapját.

A színészkedéssel is kacérkodó Lopezt választották már legszebb nőnek, jelölték Grammy-, illetve Golden Globe-díjra is, három férjet elfogyasztott, és jelenleg Alex Rodriguez baseballjátékossal jár, akivel a Harper’s Bazaar márciusi interjúja szerint pofátlanul idillikus, szupertökéletes boldogságban él.

De ez nem volt mindig így.

Amikor fiatalabb voltam, egy csomó időt töltöttem el azzal, hogy boldogtalan voltam. Ma már tudom ki vagyok és mit akarok. Tudom mik az erősségeim és ismerem a gyengeségeim. Sok időbe telt eljutni odáig, hogy valami szépet is el tudjak mondani magamról. Szerencsére már képes vagyok rá

– fejtegette Lopez, akinek kőkeményen meg kellett dolgozni csillogó életéért.

Bronxban nőtt fel, és mind a mai napig folyamatosan bizonyítania kell magának, hogy ő igenis elég jó, ezért sosem elégszik meg a középszerű megoldásokkal.

Elképesztően maximalista, munkamániás, és szédületes tempót diktál.

A lakása tele van motivációs idézetekkel, amiket az énekesnő véresen komolyan vesz.

“Az életem tele van szeretettel és örömteli emberekkel, a munkám kalandokkal teli” – idézi Lopez az egyik kedvencét, amit mantraként szokott magának mondogatni napközben, mivel felbecsülhetetlennek tartja a pozitív gondolatokat.

“Fiatal vagyok és kortalan” – szól egy másik idézet, ami az egyik párnájára is rá hímezve. Ha valaki, hát ő tényleg úgy néz ki, mint aki megtalálta a fiatalság forrását.

Fiatal vagyok és kortalan – ezt minden nap elmondom magamnak egy párszor. Klisés hülyeségnek hangzik, de nem az: a kor fejben dől el. Nézd meg Jane Fondát

– árulja el szépségtrükkjét a sztár, de valójában nyilván sokkal inkább a szerencsés genetikának, és roppant egészséges életének köszönheti csodás külsejét. Lopez hisz a régi nagy szépségápolási tanácsokban: minden nap 8-10 órát alszik, nem iszik, nem cigizik, egészségesen étkezik.

A kemény munka meghozta a gyümölcsét, Jennifer Lopez élete szinte pont olyan, amilyen a teste: tökéletes. És ahogy a hasizma kockáiért, úgy a boldogságáért is minden nap elszántan küzd.

Keresés az oldalon