Ilyen tünetei voltak az oltás után elhunyt nőnek

Startlap - Startlap
A dán egészségügyi hatóság csütörtökön, a világon elsőként függesztette fel az AstraZeneca-vakcina használatát. Esti hírösszefoglaló.

Dán gyógyszerügynökség: szokatlan tünetei voltak az oltás után elhunyt nőnek

A dán gyógyszerfelügyelet bejelentése szerintnagyon szokatlan tünetei voltak annak a hatvanéves nőnek, aki vérrögképződés miatt a múlt héten meghalt, miután megkapta az AstraZeneca oltóanyagát a koronavírus ellen. Részletek

Menczer Tamás: Vágó István ma már nem több, mint egy sértődött gyurcsányista

MTI/Balogh Zoltán

Személyes érintettség okán egyszer és utoljára írt Vágó Istvánról Facebook-oldalán Menczer Tamás. Hogy miért akadt ki az államtitkár, ez ebből a cikkből azonnal ki fog derülni.

Kiváló Művész lett Nemcsák Károly és Mikó István, kitüntették az SZFE több új vezetőjét

Magyarország kormánya a nemzeti ünnep, március 15 alkalmából Magyarország Kiváló Művésze, Magyarország Érdemes Művésze és Magyarország Babérkoszorúja díjakat adományozott. Itt érhető el az a lista, kik is érdemelték idén ezeket a kitüntetéseket. 

Szijjártó közölte, mennyi orosz vakcina érkezik a következő ütemben

Szijjártó Péter hétfőn telefonon egyeztetett Sergej Lavrov orosz külügyminiszterrel és átbeszélték a legutóbbi találkozójukon kötött megállapodások végrehajtását. Az oltóanyagok mennyiségéről ebből a cikkből tudhatsz meg többet. 

Rendőrség: nem igaz, hogy gumibottal gyomorszájon ütötték a Mi Hazánk politikusát

Korábban Dúró Dóra arról írt: igazoltatás során a rendőrök bántalmazták a párt politikusát. A rendőrség szerint azonban szó sem volt ilyesmiről. Bővebben.

A kulturális államtitkár szerint a cirkuszművészek a legnagyobb állatvédők

„Nem ördögtől való erről megkérdezni az embereket, mert ez azt az üzenetet is hordozza, hogy az ostorcsattogtatás kora lejárt,” mondta Fekete Péter kulturális államtitkár a kormány állatvédelmi konzultációjának cirkuszi állatszereplésről szóló kérdéséről. Részletek.

Direkt36: Orbán keleti nyitása kitárta a kaput Kína titkosszolgálata előtt

Kitárta a kaput az Orbán-kormány Kína titkosszolgálata előtt a keleti nyitás politikájával, és ez egyre súlyosabb nemzetbiztonsági problémát jelent Magyarországnak – derül ki a Direkt36 új cikkéből, melynek lényegi részei itt érhetőek el

Javítóbörtönbe hurcolták Alekszej Navalnijt

Fotó: Celestino Arce/NurPhoto / Getty Images

„El sem tudtam képzelni, hogy Moszkvától 100 kilométerre egy koncentrációs tábort lehet elhelyezni” – írta ki az ellenzéki politikus közösségi oldalaira. További részletek ebben a cikkben olvashatóak.

Ez is érdekelhet

képcím

La Repubblica: Orbán 8 millió eurót fizetne, hogy Magyarországon...

képcím

Videóriport az Izjum környéki erdőkben talált tömegsírok...

képcím

Szijjártó Lavrovval parolázott az orosz mozgósítás után