Így locsolta meg unokáját az ország legismertebb nagypapája – Videó

Startlap - Startlap
Pirost tojást kapott érte a csaknem kétéves Tiborcz Aliztól.

Orbán Viktor húsvét alkalmából meglocsolta unokáját – ez látható a miniszterelnök Facebook-oldalán hétfőn közzétett rövid videófelvételen.

Orbán Viktor egy locsolóvers kíséretében meglocsolta kis unokáját, a csaknem kétéves Tiborcz Alizt egy kertben és húsvéti piros tojást kapott érte.

A kormányfő a következő verset szavalta unokájának: “Húsvét másodnapján mi jutott eszembe, locsoló üveget vettem a kezembe./Elindultam véle piros tojást szedni. Engedelmet kérek, szabad-e locsolni?”

Miután Orbán Viktor meglocsolta unokáját és boldog húsvétot kívánt, tojást kért cserébe a gyermektől, aki azt át is nyújtotta neki.

“Boldog feltámadást! Szép húsvétot mindenkinek!” – mondja a Facebook-oldalán egy másik videófelvételen a miniszterelnök.

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán áldott ünnepeket kívánt, és “a hölgyeknek sok locsolót, az uraknak sok szép hímes tojást”. E mellett húsvét alkalmából egy újszövetségi idézet is olvasható a Jobbik elnökének közösségi oldalán: “Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, mégha meghal is, élni fog.”

Karácsony Gergely, az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje húsvét alkalmából békés, boldog ünnepeket kívánt a Facebook-oldalán, amelyre múlt szombaton feltöltött egy videót, amelyen Galkó Balázs színművész elszavalja Babits Mihály Húsvét előtt című versének egy részletét.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke közösségi oldalán látható, szintén múlt szombaton feltöltött videóüzenetében “az újrakezdés reményével” kívánt boldog, nyugodt húsvétot.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje boldog ünnepet, áldott húsvétot kívánt mindenkinek Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy az ünnepet Komlóskán töltötte a családjával a helyi polgármester meghívására.

Forrás: MTI

A címlapkép illusztráció (MTI/Balázs Attila)

Ez is érdekelhet

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...