Kiemelt Hírek 2018. június 21.

Havas Henriket kihozták a sodrából, megfenyegette a riportert

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 21.
A zaklatási botrányról faggatták a műsorban, amit zokon vett, és még a forgatást is leállíttatta.

Alaposan felidegesítették Havas Henriket a Hír TV Privátszféra című műsorának forgatásán. Péterfi Judit ugyanis a zaklatási botrányról faggatta az újságíró kollégát, egész pontosan Baukó Évával, Görög Zitával és Molnár Anikóval való kapcsolatáról – írja a blikk.hu a Napi Ászra hivatkozva.

„Nagy baromság az egész – fakadt ki a műsorban Havas Henrik. – Nem találkoztam olyan emberrel, aki komolyan vette volna. Baukó Évát egyébként is hogyan lehet zaklatni? Ne idegesítsen már!”

A műsorvezető azonban nem hagyta magát, majd kijelentette, Havas nem ússza meg ennyivel, és ha kell, akár húszszor is megkérdezi még. Az volt az a pillanat, amikor a vendég leállíttatta a forgatást, és megfenyegette a Péterfi Juditot.

„Akkor azt mondom, ezt az egészet nem adjuk le – mondta Havas Henrik. – Simán ráfázhat. Úgyhogy felejtsük is el, mert ez már úgy rossz, ahogy van. Nagyon nehezen mondom, mert a kollégái munkájáról van szó, de le lehet állni a felvétellel. Mondom, le lehet állni! Nincs mese, maga elb.szta!”

Végül befejezték a műsort, ám a rövid szünet után már nem került szóba a zaklatási botrány. Ám a hírek szerint Havasé volt az utolsó szó, aki úgy foglalta össze a forgatást, hogy fájt a lába, Péterfi Judit ki volt sminkelve, utána viszont úgy nézett ki, mint egy vízi hulla.

 

Keresés az oldalon