Hamarosan jól megizzasztják a lakáshiteleseket

Óriási a baj a Péterfyben, Tiborcz nem közszereplő, ledöbbentek Budapesten az UNESCO vezetői, Merkel kikosarazta Orbánt, havazni fog. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-03 17:42

Fotó: iStock

Csöbörből vödörbe kerülhetnek a lakáshitelesek

Nagy dilemmával kell szembenézniük a lakáshiteleseknek, ugyanis hamarosan kézhez vehetik bankjuk tájékoztató levelét a kamatfixálási lehetőségekről. A Portfolio kiszámolta, mely esetben mennyivel nőhet a törlesztőrészlet a fixálás következtében. Úgy tűnik, akár bankonként is erőteljesen eltér majd, mennyire lesz vonzó az új ajánlat.

Kúria: Tiborcz István nem közszereplő

Nagyon megnehezítheti a magyar újságírók munkáját a miniszterelnök vejével kapcsolatos ítélet, amely tulajdonképpen azt mondja ki, hogy a sajtó nem rohanhat oda Tiborcz Istvánhoz az utcán, hogy a vagyonosodásáról kérdezze, és adhatja le az erről készült felvételt, azaz gyakorlatilag nem lehet kérdezni a vagyonáról Tiborcz Istvánt.

Fotó: 24.hu/Marjai János

Óriási a baj a Péterfyben: 84 orvosnak lett elege

A baleseti sebészek hiába kérték a bérfeszültség rendezését, valamint a kórházban uralkodó áldatlan állapotok felszámolását, az igazgatóság elutasította őket. Ezek után a kórház 84 szakorvosánál betelt a pohár, drasztikus döntésre szánták el magukat.

Merkel is kikosarazta Orbánt

A német kancellár elutasította a magyar kormányfő javaslatát, hogy az Európai Néppárt (EPP) legyen nyitott, működjön együtt a Liga olasz kormánypárt által kovácsolt új jobboldali szövetséggel. Merkel üzenetét itt olvashatod el.

Újra Budapesten jártak az UNESCO világörökség-ellenőrei – és ledöbbentek

Sokkolta az UNESCO világörökség központjának vezetőit a magyar kormány eljárása, amellyel megpróbálta megakadályozni, hogy a szervezet Budapestre érkező ellenőrei a világörökségi helyszíneken zajló építkezések miatt aggódó civilekkel is beszélhessenek. Ha érdekel, mit tapasztaltak az UNESCO vezetői Budapesten, ebből a cikkből megtudhatod.

Munkagépek a Liget Budapest Projektben megvalósuló új Néprajzi Múzeum építkezésén a Városliget melletti Ötvenhatosok terén 2018. június 14-én. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Egy rendőrnő halt meg az M2-es tragédiában Dunakeszinél

Életét vesztette annak az autónak az utasa, amelyik egy kamionnal ütközött össze csütörtökön az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében. A Dunakeszi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja a tragédia körülményeit. A tragikus balesetről bővebben ez a cikk számol be.

Mutatjuk, hol havazhat vasárnap és hétfőn

Ritka időjárási helyzet szemtanúi lehetünk a most kezdődő hétvégén. Annak ellenére, hogy már májusnál tartunk a naptárban, az ország bizonyos területein vasárnap fehérbe öltözhet a táj. Ha kíváncsi vagy, felétek fog-e havazni, ebből a cikkből megtudhatod.

Fotó: iStock

Mai nap hírei

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu3 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu5 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu5 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu10 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu12 órája

A férfiak intim daganatairól

szimpatika.hu13 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu14 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu16 órája