Kiemelt Hírek 2018. július 20.

Ha pénteken a Velencei-tóhoz utazol, vasárnapig ott is maradsz

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 20.
Ütős Fesztivált rendeznek a hétvégén Agárdon.

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon – közölték a szervezők az MTI-vel.

Pénteken a Girassol formáció nyitja a fesztivált sok ütős hangszerrel és szambatáncosnőkkel megidézve a brazil karneválok hangulatát. Fellép még a drum and bass, funk és jazzrock hangzást vegyítő Doubled Bass Project, valamint Bajnay Bea és a tavaly a fesztivál beharangozó filmjében már zenélő Fodor Réka egy flamenco műsorral. Harmadszor szerepel a fesztiválon az Ataru Taiko japán dobszínház, hallható lesz a DaWhy fesztiválformáció, és végül a nyitónapot a Kerekes Band és Kiki, az Első Emelet egykori frontemberének közös koncertje zárja.

Fotó: Facebook/Ütős Fesztivál

Szombaton napközben jóga, tahiti táncok és gyermekprogramok várják az Agárdra érkezőket, de ki lehet próbálni a beatboxolást vagy az ukulelét is. Később fellép a Talamba, a HolddalaNap, Palya Bea és zenekara, valamint a Parnograszt.

A vasárnapi programok közül a szervezők kiemelték a hang drumon játszó Szabadi Andi, valamint a Tosoda Projekt és a Kelemen Angelikával megerősített Kiss G. László Full Jazz Trio koncertjét.

Az első Ütős Fesztivált szintén a Velencei-tónál, a Velence Korzón rendezték meg két éve, tavaly költözött át a rendezvény az agárdi szabadstrandra.

Keresés az oldalon