Kiemelt Hírek 2018. július 11.

Győzike kórházi kezelésre szorul - úgy érzi, komoly a baj

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 11.
Jó ideig homokba dugta a fejét a problémák elől.

Győzike az idők során rengeteget küzdött csapongó lelkiállapotával, melyet a probléma kiderítése helyett különféle, marokszámra szedett gyógyszerekkel igyekezett rendezni.

Egy ideje már ő is érezte, hogy ez így nem jó, de most már lányai, Evelin és Virág is arra kérték, hogy hagyjon fel az önpusztító életmóddal, így a showman úgy döntött, kórházba vonul, hogy alaposan kivizsgálhassák.

„Annyiféle nyugtatót meg gyógyszert szedtem már, hogy én sem tudom pontosan, mi történt sokszor velem. Napokig nem is tudok kimenni az utcára, az emberek közé. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor tavaly húsvétkor kijöttek hozzánk a kommandósok meg a rendőrök, majd elvittek minket. Ha szirénát hallok, azóta is rögtön görcsbe rándul a gyomrom” – mesélte a Blikknek Győző.

A showman már arra gondol, hogy valami komoly baja lehet, ezért is döntött a kórház mellett.

„Már úgy éreztem, nincs miért élnem, aztán a lányok és Bea megkértek, hogy feküdjek be. Legyek nyugodtan távol, de gyógyuljak meg, ezért felhívtam azt az orvost, akinél már többször jártam kivizsgáláson. Mivel a mentális tüneteken kívül testi panaszaim is vannak, ezért egy többnapos kivizsgálásra írt ki. Lesz gyomortükrözés, tüdővizsgálat, a szívemet is megnézik, meg mindent, vérkép, labor, minden, ami kell. Kicsit egyedül kell most lennem, még a telefont sem veszem fel senkinek. Nem lennék meglepve, ha valami nagy baj lenne. Az biztos, hogy le kell szoknom a gyógyszerekről” – látta be az énekes.

Keresés az oldalon