Kiemelt Hírek 2018. július 25.

Geszti Péter elárulta, miért váltak el Gryllus Dorkával

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. július 25.
Mostani házasságában épp ezért pont az ellenkezőjét csinálja.

“Nincs titok az életemben, ami van, az maximum az, hogy az anyám miért akarja többet látni az unokáit” – kezdte Geszti Péter a Blikknek, de végül azért olyan túl sok dolgot nem árult el magáról a dalszövegíró.

Geszti jelenleg második feleségével, Edittel él együtt, akivel egy közös ügynökséget alapítottak, így szinte egész nap együtt vannak. Ennek kapcsán elmondta, hogy előző feleségével, Gryllus Dorkával pont az együtt töltött idő volt a gond, hiszen a színésznő, aki jelenleg Berlinben él, nem sokat volt otthon.

Pont a fordítottját éltem meg az első házasságomban. Távházasság volt a Dorkával, ő hol vidéken volt, hol Németországban játszott, és akkor néha láttuk egymást. Ha úgy tetszik, ez most a másik véglet. Majd meglátjuk, reméljük jobban bejön, mint az előző

– mondta nevetve. Edittel két lányuk született: Sára Lujza, és Lenke Róza.

Hihetetlen csoda az én két kislányom, és annyira boldoggá tesz minket, hogy minden nehézségen túlemel

– mondja a lányokról a büszke édesapa. Geszti egyébként jelenleg motivációs téningeket is tart nagyvállalatoknak, ahol őszintén beszél sikereiről és bukásairól egyaránt. Sokan nem tudják, de eleinte a Nagy Vágta is teljes csődnek tűnt, a művész azonban nem adta fel, és a totális bukást kemény munkával mégis sikerre vitte.

Az állatkertben harmadik éve koncertezik, az Állatkerti Esték sorozatban, ahol évről évre egyre nagyobb a közönség.

Minden koncert előtt kihoznak egy kis állatot, és megmutatják az embereknek, hogy aztán felkészüljenek a nagy állatra, aki én vagyok

– neveti el magát Geszti.

Keresés az oldalon