Gabo és Kabát ravasz tervvel próbálták Cicciolináról leimádkozni a melltartót. Pedig csak kérni kellett volna…

A nap hőse Alexa lett a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-12-01 12:18

A Celeb vagyok, ments ki innen! csütörtöki adásában Andi és Rozina mehetett bátorságpróbára. Rozina, mint a nagy öreg, próbálta felkészíteni Andit arra, hogy mit tegyen, ha pókokkal lesz dolguk. Szerinte a szuperhős pozíció megerősít mentálisan. Ezt el is próbálta Andi és annyira „jól” sikerült, hogy utána rögtön megijedt egy pókhálótól.

Végül állatokkal nem találkoztak, csak a végtermékükkel: trágyát kellett pakolniuk. Ezt sikeresen véghezvitték, így két ajándék közül választhattak: chips vagy szárított mangó. Zsolt tanácsára ez utóbbit kérték, de nagy volt a csalódottság, amikor csak egy miniatűr adagot találtak a ládában.

Gabo és Kabát Ramiéktól értesült, hogy lemaradtak Cicciolina topless napozásáról. Ezt nem hagyhatták annyiban, így kitervelték, hogy elhívják strandolni. El is ment a fiúkkal, akik addig bénáztak, amíg ő is rájött, hogy mire készülnek. Azt mondta, hogy nem érti, minek volt ez a felhajtás, ha kérték volna, simán megmutatja a melleit. Persze így is felvillantotta, de Gabo alig mert odanézni.

Közben Alexa bátorságpróbán vett részt, egy sötét kútba bezárva némi csúszó-mászóval és egyre növekvő vízszinttel kellett minél hosszabb időt kibírnia. Ehhez már kellett tényleg valódi bátorság is, Zsolt pedig nagyon jól teljesített mint lelki segítőtárs. Idáig ő szerezte meg a legtöbb csillagot, szám szerint 9-et, amiből egy nagy vacsorát csaptak. Mindenkinek kifejezetten ízlett, Babett meg is jegyezte, hogy ő már számtalan luxuséttermet végigevett, de azok elbújhatnak emellett a vacsora mellett.

 

Fotók: RTL Klub

Mai nap hírei

Ne is álmondjunk utazásról, ha májusig nem kapjuk meg a koronavírus-vakcinát

bitcoinbazis.hu8 órája

Top 12 – Ételek, amelyek gyorsítják az öregedést

napidoktor.hu9 órája

Nagyon elvesztette a Fidesz Ferencvárost

168ora.hu9 órája

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu10 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu12 órája

Nagy az érdeklődés az Iszomm iránt Szanyi Tiborék szerint

demokrata.hu12 órája

Hogyan fog a jövőben viselkedni a Nap, és ez milyen hatással lesz a Föld elektromos áramköreire és a műholdakra?

agroinform.hu13 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu17 órája